ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ:Τα δεδομένα για Μεϊτέ και η διαπραγμάτευση με νεαρό χαφ. Η αποκάλυψη της FORZA

Ο Μεϊτέ απέφυγε να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο και “κάθεται” πάνω στο συμβόλαιο που έχει στη Μπενφίκα για 1,7 εκατ. ευρώ, περιμένοντας μια μεγάλη προσφορά, ενδεχομένως από την Αραβία, κάνοντας… παιχνίδι με τους φίλους του ΠΑΟΚ στα social media, δείχνοντας ότι θέλει να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή.

Ο ΠΑΟΚ απέσυρε την πρόταση για να τον πιέσει να απαντήσει άμεσα και όσο ο Γάλλος προσπαθεί να κερδίζει χρόνο, στην Τούμπα πηγαίνουν σε άλλες επιλογές. Αν ο Μεϊτέ αποφασίσει να παραμείνει, ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τη Μπενφίκα, αλλά δεν θα τον περιμένει για πολύ.


Όπως αποκαλύπτεται στην ηλεκτρονική έκδοση της FORZA, τις τελευταίες 48 ώρες ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση ενός νεαρού χαφ (κάτω από τα 25), που παίζει σε… δεύτερο πρωτάθλημα, αλλά ο ίδιος είναι πρώτη επιλογή, θεωρείται ότι μπορεί να “κουμπώσει” πολύ καλά με τον Καμαρά, και η υπόθεση είναι στη φάση των διαπραγματεύσεων.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ:Τα δεδομένα για Μεϊτέ και η διαπραγμάτευση με νεαρό χαφ. Η αποκάλυψη της FORZA Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.