ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: Oι πέντε παίκτες που πήραν… προαγωγή! Ποιοι παίκτες της δεύτερης ομάδας ενσωματώθηκαν στους «μεγάλους»;

Στις πρώτες προπονήσεις του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν παίρνουν μέρος και πέντε παίκτες, που πέρσι αγωνίζονταν με την φανέλα της δεύτερης ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ανάμεσα τους κι ο Νίκολας Κουαλιάτα, ο οποίος, αφού επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στο Δικέφαλο μετά το δανεισμό του στην Κουϊάμπα, συμμετείχε σε επτά ματς, έχοντας και δύο ασίστ στη Σούπερ Λιγκ 2. Ο 25χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο δεύτερος είναι ο Αργύρης Δαρέλας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 29 συμμετοχές, εννέα γκολ και πέντε ασίστ υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξιάδη. Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ο 20χρονος διεθνής με την εθνική ελπίδων αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Στην ίδια θέση αγωνίζεται κι ο 19χρονος Κωνσταντίνος Γκούμας. Στην πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β ο Κατερινιώτης χαφ είχε 23 συμμετοχές, επτά γκολ και μία ασίστ.

Βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας ήταν κι ο 22χρονος Δημήτρης Τσοπούρογλου (δεξιός μπακ-χαφ), με 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Όσο για τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ Λάμπρο Σμυρλή, με καταγωγή από την Κασσανδρεία Χαλκιδικής, επέστρεψε σε δράση προς το τέλος της περσινής σεζόν, έχοντας συνολικά επτά συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

https://www.paok24.com/podosfairo/500077/paok-oi-pente-paiktes-poy-piran-proagogi/


 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: Oι πέντε παίκτες που πήραν… προαγωγή! Ποιοι παίκτες της δεύτερης ομάδας ενσωματώθηκαν στους «μεγάλους»; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.