Οι… τρελές απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου για Κεντζιόρα! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Το όνομα του Τόμας Κεντζιόρα παραμένει ως προτεραιότητα στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, με τον Πολωνό αμυντικό να έχει αναλάβει τις επαφές με την Ντιναμό Κιέβου για να μείνει ελεύθερος και να ενεργοποιήσει την συμφωνία του με τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία, η ομάδα του Κιέβου ζήτησε συνολικά 1.000.000 ευρώ για τον αποδεσμεύσει!

Συγκεκριμένα σε ουκρανικά ΜΜΕ υπάρχει η πληροφορία ότι η Ντιναμό ζήτησε 500.000 ευρώ μπροστά και 500.000 ευρώ σαν σε μπόνους αν ο ΠΑΟΚ μπεί στο League Stage του Champions League.

«Τώρα ο 30χρονος Πολωνός αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ο ελληνικός σύλλογος θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Παρά το τρέχον συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, η Ντιναμό είναι έτοιμη να αποδεσμεύσει τον παίκτη και σε αντάλλαγμα θέλει να λάβει 500 χιλιάδες ευρώ για πρόωρη λύση του συμβολαίου και 500 χιλιάδες ευρώ εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στην κύρια φάση του Champions League. Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε στον Κεντζέρα μια εβδομάδα για να διαπραγματευτεί με την Ντιναμό για την αποχώρησή του, διαφορετικά ο ελληνικός σύλλογος θα αναζητούσε νέο αμυντικό», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας tribuna.

Αξίζει να σημειωθεί και να καταγραφεί πως στην συνέντευξη του στο SFINA.GR ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Πολωνός αμυντικός θα παραμείνει, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μας έδωσε πολλά (σ.σ ο Κεντζιόρα). Θέλω να είναι εδώ αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος. Προφανώς και είμαι αισιόδοξος για τον Κεντζιόρα, ένας επαγγελματίας άριστος που δεν είχε τραυματισμό, που βοήθησε τα μέγιστα. Απλά θεωρώ πως είναι πιθανόν να είναι εδώ την επόμενη εβδομάδα ο Κεντζιόρα και είμαι αισιόδοξος πως θα έρθει πίσω».

https://www.sfina.gr/oi-treles-apaitiseis-tis-ntinamo-kiebou-gia-kentziora/

 

Οι… τρελές απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου για Κεντζιόρα! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.