Αυτή είναι η ευκαιρία τους Οι επιστροφές των δανεικών και οι προαγωγές από τον ΠΑΟΚ Β που «τσεκάρει» ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την σεζόν 2024/25, με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά μαρτύρησε και ο φωτογραφικός φακός της ομάδας, στην προπόνηση συμμετείχαν ποδοσφαιριστές που γύρισαν από δανεισμό ή πήραν προαγωγή από τον ΠΑΟΚ Β.

Στο μέτωπο των δανεισμών, Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα, ενώ από τον ΠΑΟΚ Β ανέβηκαν οι Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου και Κουαλιάτα.

Ποδοσφαιριστές που, ουσιαστικά, τσεκάρονται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε αυτό το πρώτο δεκαήμερο προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καλείται να αποφασίσει ποιους θα πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο Χορστ της Ολλανδίας, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Επιπλέον, όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, οι εν λόγω παίκτες έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα και να δείξουν ότι έχουν τα φόντα για να αποτελούν μέλη αυτής και μετά το πέρας του καλοκαιριού. Δεν είναι εύκολο, ούτε μπορεί να συμβαίνει κάθε χρόνο, ωστόσο περιπτώσεις όπως αυτή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, δείχνουν ότι πάντα το καλοκαίρι μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την ομάδα.

Φυσικά μπορεί να προκύψουν κι άλλοι, μιας και τα ενδεχόμενα είναι πολλά και διαφορετικά. Περιπτώσεις αποχωρήσεων, τραυματισμών, μη ανανεώσεων (Κεντζιόρα – Μεϊτέ), είναι μερικά από όσα μπορεί να συμβούν και να υποχρεώσουν τον Λουτσέσκου να ρίξει δεύτερες ματιές στον ΠΑΟΚ Β, έως ότου καλυφθούν όλα τα κενά της πρώτης ομάδας.

https://www.paok24.com/podosfairo/499722/ayti-einai-i-eykairia-toys-2/

 

Αυτή είναι η ευκαιρία τους Οι επιστροφές των δανεικών και οι προαγωγές από τον ΠΑΟΚ Β που «τσεκάρει» ο Λουτσέσκου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.