ΠΑΟΚ- Μεταγραφές: Οι… γέφυρες Καμαρά και το πόκερ για την οριστική συμφωνία. Σταύρος Σουντουλίδης


 Το σκληρό πόκερ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαντί Καμαρά συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να μπαίνουν σ’ ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων που οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, σε συμφωνία!

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, πιστεύοντας πως μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ (με τον οποίο υπάρχει μια μικρή διαφορά περίπου 200.000 Ευρώ) θα είναι ένα ταιριαστό δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαντί Καμαρά είναι σε καλό δρόμο. Αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει μετά την επιστροφή της πλευράς του Αφρικανού μέσου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, αλλά μια ξεκάθαρη αισιοδοξία για... happy end, καθώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή έκανε βήμα επαναπροσέγγισης.

Το μεσημέρι στην Τουρκία γράφτηκε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Καμαρά για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η Φενέρμπαχτσε, αλλά και η Τράμπζονσπορ, που φέρονται να έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους.

Από το στρατόπεδο του «Δικεφάλου» δεν υπήρξε η παραμικρή επιβεβαίωση των όσων αναγράφονται στον τουρκικό Τύπο αναφορικά με προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον μέσο από τη Γουινέα, ωστόσο οι δύο πλευρές επέστρεψαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Αφρικανός μέσος και το περιβάλλον έριξαν … ρίχνουν γέφυρες στους «ασπρόμαυρους», που όπως είναι γνωστό σε μια κίνηση τακτικής, απέσυραν επισήμως την πρόταση που του είχαν καταθέσει, καθώς ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού δεν είχε απαντήσει μέσα στη διορία που του είχαν δώσει από τη Μικράς Ασίας.

Η πλευρά του Καμαρά φαίνεται να κατανοεί πως η πρόταση που έχει στα χέρια του από τον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη τη δεδομένη στιγμή και έτσι επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Θυμίζουμε πως η πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδας προς τον μέσο από τη Γουϊνέα είναι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσια αμοιβή 1.5 εκατομμύριο Ευρώ.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2342724/paok-metagrafes-oi-gefyres-kamara-kai-poker-gia-tin-oristiki-symfonia

ΠΑΟΚ- Μεταγραφές: Οι… γέφυρες Καμαρά και το πόκερ για την οριστική συμφωνία. Σταύρος Σουντουλίδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.