Στροφή 180 μοιρών από Καμαρά: Ανοιγμα σε ΠΑΟΚ, έντονη φήμη ότι κλείνει μέχρι το βράδυ! Κώστας Πετρωτός

Σε μία εντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων μπαίνει η υπόθεση του Μαντί Καμαρά ο οποίος προφανώς δεν βρίσκει τα χρήματα που αρχικά έψαχνε για το νέο συμβόλαιό του και είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr έχει κάνει επαναπροσέγγιση στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι μέχρι το βράδυ μπορεί να επέλθει και οριστική συμφωνία.

Το δεδομένο είναι ότι από τα δύο εκατ. πριμ υπογραφής η πλευρά Καμαρά έχει πέσει στο ένα (1,2 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια που δίνει ο ΠΑΟΚ) και προφανώς έχει έρθει στα «θέλω» του ΠΑΟΚ και σε ό,τι έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του για τριετές συμβολαιο (1,2 εκατομμύρια). 

Όπως σημειώναμε ευθύς εξαρχής, το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟΚ σε αυτή την διαπραγμάτευση είναι η προοπτική η ομάδα να παίξει στο League Stage του Champions League και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε μπορεί μέχρι το βράδυ ο 27χρονος μέσος από την Γουινέα να αφήσει στην άκρη τις προτάσεις της ΑΕΚ και των γαλλικών ομάδων και να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ που θα έχει κάνει μία ακόμη εντυπωσιακή κίνηση μετά την παραμονή Κωνσταντέλια.

https://www.metrosport.gr/strofi-180-moiron-apo-kamara-anoigma-se-paok-entoni-fimi-oti-kleinei-mechri-to-vrady-986117

 

Στροφή 180 μοιρών από Καμαρά: Ανοιγμα σε ΠΑΟΚ, έντονη φήμη ότι κλείνει μέχρι το βράδυ! Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.