ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Καμαρά!

Πολύ κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με την συμφωνία του με τον Μαντί Καμαρά να… πλησιάζει!

Ο 27χρονος χαφ από την Γουινέα αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Δικεφάλου, που υπάρχει στο τραπέζι εδώ και αρκετές μέρες με 1,5 εκατ. ευρώ ανά έτος για τρία χρόνια και πριμ 1.000.000 ευρώ με την υπογραφή του συμβολαίου του!

Σε μία εντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων προχωράει η υπόθεση του Μαντί Καμαρά ο οποίος προφανώς δεν βρίσκει τα χρήματα που αρχικά έψαχνε για το νέο συμβόλαιό του και είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει επαναπροσέγγιση στον ΠΑΟΚ που σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει προκύψει την τελευταία ώρα μπορεί να φέρει και οριστική συμφωνία μέχρι το βράδυ.

Το δεδομένο είναι ότι από τα 2.000.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής η πλευρά Καμαρά έχει πέσει στο 1.000.000 ευρώ (ότι του πρότεινε ο ΠΑΟΚ δηλαδη) και προφανώς έχει έρθει στα θέλω των πρωταθλητών. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις ετήσιες απολαβές του για τριετές συμβολαιο, ο Δικέφαλος του είχε προσφέρει απολαβές λίγο κάτω από 1,5 εκατ. ευρώ στην πρόταση που του είχε κάνει, χωρίς σε αυτά να υπολογίζονται γενναία μπόνους τόσο για στόχους της ομάδας όσο και προσωπικούς του 27χρονου Αφρικανου χαφ.

To σημαντικό όπλο του Δικεφάλου σε αυτή την διαπραγμάτευση ήταν η προοπτική η ομάδα να παίξει στο League Stage του Champions League και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε μπορεί μέχρι το βράδυ ο 27χρονος μέσος από την Γουινέα να αφήσει στην άκρη τις προτάσεις της ΑΕΚ και των γαλλικών ομάδων και να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ που θα έχει μία ακόμη εντυπωσιακή κίνηση μετά την παραμονή Κωνσταντέλια.

Πολλά μπορεί να γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, όμως ο ΠΑΟΚ είχε μια συγκεκριμένη τακτική στην υπόθεση του πρώην χαφ του Ολυμπιακού και βάσει των των όσων προκύπτουν από το ρεπορτάζ σήμερα, ο Καμαρά έχει πάρει την απόφαση να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο μέρες πρέπει να θεωρείται ειλημμένη και μέχρι το βράδυ της Τρίτης (11/6) θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και σε πιο… τυπικό επίπεδο, με τον παίκτη να ετοιμάζεται για την έλευση του στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές και την παρουσίαση του.

https://www.sfina.gr/paok-polu-konta-se-sumfonia-me-ton-kamara/

 

ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Καμαρά! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.