ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Επαναπροσέγγιση με Καμαρά και κοντά στο deal. Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με τον Μαντί Καμαρά, καθώς ο 27χρονος μέσος από τη Γουϊνέα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Δικέφαλο. ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Μαντί Καμαρά πλησιάζει στον ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία του ιδίου. Ο 27χρονος μέσος από τη Γουϊνέα που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό προσέγγισε την πλευρά του Δικεφάλου και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει θετική εισήγηση για την απόκτησή του, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλά στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας κρατούν χαμηλά την μπάλα, μιας και πρόκειται για έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή που έχει την ευχέρεια να υπογράψει όπου θέλει. Μαζί με τον Δικέφαλο και η ΑΕΚ τον προσέγγισε για να τον κάνει δικό της.

https://www.sport24.gr/football/paok-metagrafes-epanaproseggisi-me-kamara-kai-konta-sto-deal.10331483.html

 

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Επαναπροσέγγιση με Καμαρά και κοντά στο deal. Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με τον Μαντί Καμαρά, καθώς ο 27χρονος μέσος από τη Γουϊνέα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Δικέφαλο. ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.