Κορυφώνεται η μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για Καμαρά! Απάντηση... Λουτσέσκου σε Ηλιόπουλο. Τα δεδομένα της υπόθεσης άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον άσο του Ολυμπιακού!

Παρά το γεγονός ότι, όπως αποκάλυψε το Sportdog, η ΑΕΚ προσφέρει περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ για τον Μαντί Καμαρά, ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται πως κερδίζει έδαφος στη μάχη για τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM, υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση του Αφρικανού μέσου, ο οποίος φέρεται να οδεύει προς Τούμπα.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στους όρους της συμφωνίας, παρότι προ ημερών ο ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει πως αποσύρει την πρότασή του, και απομένουν τα τυπικά όπως φαίνεται για να οριστικό το deal.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε υποδείξει τον Μαντί Καμαρά ως πρώτη επιλογή και ο Δικέφαλος του Βορρά επέμεινε για την απόκτησή του. Όλα δείχνουν ότι μετά από μία πενταετία στον Ολυμπιακό, ο διεθνής με τη Γουινέα θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/832935/koryfwnetai-h-maxh-paok-aek-gia-kamara-apanthsh-loytseskoy-se-hliopoylo

 

Κορυφώνεται η μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για Καμαρά! Απάντηση... Λουτσέσκου σε Ηλιόπουλο. Τα δεδομένα της υπόθεσης άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον άσο του Ολυμπιακού! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.