«Η Άιντραχτ περιμένει ΠΑΟΚ και Κουλιεράκη» - Ψάχνεται και για Ουντοκάι.Το δημοσίευμα της «Bild» για τον Κουλιεράκη και η Άιντραχτ που περιμένει για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Νέα δημοσιεύματα από την Γερμανία επαναφέρουν το έμπρακτο ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τα προβλήματα που υπάρχουν στην άμυνα των «αετών» να είναι πολλά.

Μετά την αποχώρηση του Πάτσο για την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και την κακή εικόνα του νεαρού Αμάντα, η Άιντραχτ πιέζει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Έλληνα στόπερ, με την πλευρά του Δικεφάλου να μην βιάζεται στην εν λόγω υπόθεση.

Ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου αναφέρει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Άιντραχτ, Μάρκους Κρέσε, είναι σε διαπραγματεύσεις για το θέμα Κουλιεράκη και πως το ποσό που θα κοστίσει η μεταγραφή, φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης, μπορεί να «καίγεται» για στόπερ, όπως φαίνεται και από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δε δίνει τον παίκτη πριν τα ευρωπαϊκά πλέι οφ, με την πλευρά της Άιντραχτ να το έχει αποδεχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άιντραχτ ψάχνεται με την περίπτωση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού της Άουγκσμπουργκ, Φέλιξ Ουντουοκάι.

Όπως επισημαίνεται στη Γερμανία, ο Ουντουοκάι έχει ανέβει ψηλά στην λίστα της Άιντραχτ, δεδομένης της καθυστέρησης που παρουσιάζεται με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ουντουοκάι είναι πλέον στην λίστα της Άιντραχτ αφού ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Κουλιεράκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γερμανός δημοσιογράφος. 

 

 

«Η Άιντραχτ περιμένει ΠΑΟΚ και Κουλιεράκη» - Ψάχνεται και για Ουντοκάι.Το δημοσίευμα της «Bild» για τον Κουλιεράκη και η Άιντραχτ που περιμένει για την ενίσχυση της άμυνάς της. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.