ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Πρόταση σε Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο ΠΑΟΚ εντόπισε τον χαφ της Λοριάν με μεγάλη καριέρα σε Τσέλσι και Μονακό

Ο ΠΑΟΚ αναζητά χαφ και η νούμερο ένα επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο ο οποίος ανήκει στη Λοριάν.

Ο 29χρονός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεν και πέρασε από μεγαθήρια όπως η Μίλαν, η Νάπολη, η Τσέλσι και η Μονακό, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λοριάν η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι.

Ο έμπειρος μέσος, είναι θετικός στο να αλλάξει περιβάλλον, υπάρχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Γαλλική ομάδα, όμως θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος.

Με τη Λοριάν ενεργοποιήθηκε μετά από δύο κακές σεζόν με τη Μίλαν όπου δεν αποτελούσε βασική επιλογή και στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως έχει τα χαρακτηριστικά για να καλύψει το κενό του Μεϊτέ με επιτυχία.

Στις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον ατζέντη του υπάρχει έδαφος για συμφωνία, ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα πολύ ικανοποιητικό συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Στη Μικράς Ασίας θεωρούν πως αν του δώσουν το κατάλληλο κίνητρο, θα βοηθήσει τα μέγιστα στη προσπάθεια της ομάδας. Και αυτό που πείθει τον παίκτη, είναι η επιστροφή σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους και παίζει στην Ευρώπη.

Ο Μπακαγιόκο στη καριέρα του έχει μία συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας και πολλές περισσότερες στις μικρές εθνικές, έχει 115 με τη Μονακό όπου έκανε και τις πιο εντυπωσιακές σεζόν του, 63 με τη Μίλαν, 44 με τη Νάπολι, 43 με τη Τσέλσι, 28 με τη Ρεν και πέρυσι 21 με τη Λοριάν με 2 γκολ και μία ασίστ.

Είναι κεντρικός μέσος με έμφαση στα ανασταλτικά καθήκοντα, το ύψος του είναι 1,89 και είναι γεννημένος στο Παρίσι, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το θέμα αποκάλυψε η διαδικτυακή Forza, στο φύλλο που κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ.

https://www.paok24.com/metagrafes/507357/epafes-me-tiemoye-mpakagioko/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Πρόταση σε Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο ΠΑΟΚ εντόπισε τον χαφ της Λοριάν με μεγάλη καριέρα σε Τσέλσι και Μονακό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.