Η βαθμολογία των παικτών του ΠΑΟΚ στο διπλό μέσα στον Βόλο! Γράφει ο απεσταλμένος μας, Στέλιος Στεργιάδης

Με εξαιρετική άνεση επιβλήθηκε 4-1 ο ΠΑΟΚ μέσα στο Πανθεσσαλικό, επί της γηπεδούχου ομάδας του ΝΠΣ Βόλος και ο απεσταλμένος του SFINA.GR, Στέλιος Στεργιάδης, βαθμολογεί τους παίκτες του δικεφάλου του Βορρά σε αυτό το παιχνίδι:

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΤΑΡΣΚΙ 8
Ένα ακόμα ματς που ο Κροάτης έκανε την διαφορά για τον ΠΑΟΚ αλλάζοντας την ροή του ματς. Αποκρούει δυο προσπάθειες των παικτών του Βόλου από το μισό μέτρο στο πρώτο λεπτο, ενώ μετά βγάζει και το πέναλτι του Άλτμαν.
ΖΟΑΝ ΣΑΣΤΡΕ 7
Κινητικός ο Ισπανός με χώρους από την πλευρά του και κινήσεις χωρις την μπάλα ειτε εσωτερικά, ειτε εξωτερικά δίνοντας βοήθεια στον Ντεσπόντοφ στα δεξιά.
ΤΟΜΑΣ ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ 7
Ήταν λογικό να… ψάχνεται με τον νέο παρτενέρ στα στα στόπερ και όσο περνούσε η ώρα αισθανόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Τάισον.
ΟΜΑΡ ΚΟΛΕΪ 7
Ντεμπούτο για τον αμυντικό από την Γκάμπια με αρκετή δουλειά και πολλά κοψίματα κυρίως όταν η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα. Είχε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα αλλά ανέβασε στροφές όσο περνούσαν τα λεπτα.
ΜΠΑΜΠΑ ΡΑΧΜΑΝ 7
Με συνεχή ανεβάσματα ήταν σημαντικός για τον ΠΑΟΚ ο Γκανέζος. Από δική του ενέργεια αρχίζει η φάση του πέναλτι που έφερε το 1-0, έδωσε πλάτος στην επίθεση και βοήθησε τον Τάισον. Βγήκε από το ματς για να πάρει ανάσες ενόψει Γαλατά και Άρη.
ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ 7
Βασικός ξανά ο Αφρικανός που κινήθηκε ανάμεσα στις γραμμές του Βόλου με την εμπειρία του και την ποιότητα του. Εξαιρετικός σε όλους τους τομείς, με τον Μουργκ να του… κλέβει το πρώτο του γκολ από το τακουνακι που εκανε.
ΣΤΕΦΑΝ ΣΒΑΜΠ 7
Με τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι τον σταμάτησε αλλά στον Βολο έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Όταν πιέστηκε, αντέδρασε σωστά και ειχε λίγα λάθη σε πάσες.
ΚΙΡΙΛ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ 6
Ο Βούλγαρος ήταν μέσα στις φάσεις συνεχώς, κέρδισε το πέναλτι ενώ με την ταχύτητα και την ποιότητα του δημιούργησε φάσεις και προβλήματα στον Βόλο. Στο δευτερο ημιχρονο λειτούργησε εγωιστικά και δεν έπαιξ με καθαρό μυαλό.
ΤΟΜΑΣ ΜΟΥΡΓΚ 6
Τον επέλεξε ο Λουτσέσκου αντί του Ντέλια και ο Αυστριακός δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς αν και ο ΠΑΟΚ ηταν με την μπαλα στα πόδια την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πέτυχε γκολ με έξυπνο τακουνάκι.
ΤΑΪΣΟΝ 7
Προτιμήθηκε λόγω εμπειρίας από τον Σορετίρε και είχε σημαντικό μέρος των επιθέσεων στα πόδια του από τα αριστερά και συγκλίνοντας προς τα μέσα. Έτρεξε παντου και καθάρισε το ματς με το 3-1 στο 60ο λεπτό.
ΤΑΡΙΚ ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ 6
Σπατάλησε αρκετές καλές φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά το… ισοφάρισε με την εξαιρετική πάσα στο 3-1 για τον Τάισον που ήταν… πάρε βαλε. Θα μπορούσε να σκοράρει αν ηταν πιο απλός και πιο γρήγορος στις αποφάσεις του.
ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ 7
Τα… είδε ολα στν αρχή του ματς ο Ρουμάνος κοουτς αι ειχε πολλά παράπονα για την εικόνα των παικτών του. Μετα το 20ο λεπτό βελτιώθξηκε η ομάδα του και έβγαλε σιγουριά μετά την αποβολή. Στο δευτερο ημιχρονο και ειδικά μετά το 3-1 πηγε σε διαχείριση δυνάμεων.
ΓΙΟΝΙ ΟΤΟ 6
Καλός στο αριστερό άκρο αντί του Μπάμπα δείχνοντας ότι μπορει να βοηθήσει και εκεί, με ανεβάσματα και κλεψίματα.
ΤΙΕΜΟΥΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ 6
Ντεμπούτο για τον Γάλλο και παιχνίδι σιγουριάς και χωρις ιδιαίτερο ρίσκο, δείχνοντας μερικά ψήγματα του παιχνίδιου του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ 6
Πήρε φανελα εστω και ως αλλαγή, θα μπορούσε να έχει σκοράρει αλλά ο Κόβατς του στέρησε το γκολ σε δυο περιπτώσεις.
ΦΕΝΤΟΡ ΤΣΑΛΟΦ 6
Με ένα… τρελό γκολ άνοιξε λογαριασμό ο Ρώσος φορ που σίγουρα αυτό το τέρμα θα του δώσει ψυχολογία για την συνέχεια.
ΣΟΛΑ ΣΟΡΕΤΙΡΕ
Έπαιξε λιγο και δεν μπορει να κριθει για την εικόνα του.

 

Η βαθμολογία των παικτών του ΠΑΟΚ στο διπλό μέσα στον Βόλο! Γράφει ο απεσταλμένος μας, Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.