Ενδεκάδα… μεταγραφών: Όλες οι κινήσεις του ΠΑΟΚ. Το μεταγραφικό «παζάρι» του Δικεφάλου με ονόματα και ποσά

Μία κίνηση της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συμφώνησε με τον Ντέγιαν Λόβρεν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.


Η αποχώρηση των Κουλιεράκη, Εκόνγκ και Νάσμπεργκ δημιούργησε αριθμητικό κενό στην «ασπρόμαυρη» άμυνα, καθώς η μοναδική προσθήκη μέχρι χθες (11/9) ήταν αυτή του Ομάρ Κόλεϊ. Ο Ντέγιαν Λόβρεν έρχεται για να αποτελέσει μία ακόμη λύση για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.


Μπορεί ο Δικέφαλος να κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, ωστόσο η μεταγραφική ενίσχυση στη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν επιβεβλημένη. Από το ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αποχώρησαν οι δανεικοί Μάρκος Αντόνιο και Μεϊτέ, ενώ το καλοκαίρι του 2024 έφυγαν οι Ρικάρντο, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Φ. Σοάρες, Τζίμας, με τους τελευταίους να δίνονται με τη μορφή δανεισμού σε άλλα κλαμπ.


Παράλληλα, ελεύθεροι έμειναν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Χάρης Τσιγγάρας, Ράφα Σοάρες και Ιβάν Νάσμπεργκ, οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Ανόρθωση, Ατρόμητο, Φαμαλικάο και Βίμποργκ αντίστοιχα.


Τέλος, υπήρξαν και δύο πωλήσεις εντός του καλοκαιριού. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αφήνει στην άκρη τα «ασπρόμαυρα», καθώς από την τρέχουσα σεζόν θα αγωνίζεται στη γερμανική Βόλφσμπουργκ. Το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ (+ 3 εκατ. σε μπόνους). Ταυτόχρονα, παρελθόν αποτέλεσε και ο Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, ο οποίος μεταγράφηκε στην Αλ Κολούντ της Σαουδικής Αραβίας έναντι 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.


Μία… ενδεκάδα μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ


Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν συνολικά 11 μεταγραφές στη μεταγραφική περίοδο, που ολοκληρώθηκε, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Ντέγιαν Λόβρεν.


Η εκκίνηση έγινε με τις μεταγραφές των Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνο Θυμιάνη, οι οποίο αποτέλεσαν τις πρώτες κινήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο μεταγραφικό παζάρι. Ακολούθησε ο Αντώνης Τσιφτσής, αλλά και ο Τόμας Κεντζιόρα, με τον τελευταίο να μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω του τη Ντιναμό Κιέβου.


Ο Δικέφαλος ενισχύθηκε αρκετά και στη μεσοεπιθετική του γραμμή, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη του Ταρίκ Τισουντάλι και Φέντορ Τσάλοφ. Η ιδιαίτερη περίπτωση του Σόλα Σορετίρε απασχόλησε για αρκετό διάστημα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να τον πείσει να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Δικέφαλο. Ο Τζόναθαν Γκόμεζ άφησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για να έρθει στον ΠΑΟΚ τα τέλη Αυγούστου. Στη συνέχεια, Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Ομάρ Κόλεϊ ήρθαν στην πόλη με λίγες ώρες διαφορά για να προσθέσουν ποιότητα στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.


Οι παραπάνω μεταγραφικές κινήσεις είναι δέκα και μόλις ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η μεταγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν θα έχουν φτάσει τις 11. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών παραμένει ακόμη ανοιχτή.


Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ σε… αριθμούς:


Φέντορ Τσάλοφ: 3 εκατομμύρια ευρώ

Ταρίκ Τισουντάλι: 2.2 εκατομμύρια ευρώ

Τζόναθαν Γκόμεζ: 600 χιλιάδες ευρώ

Σόλα Σορετίρε: 590 χιλιάδες ευρώ

Τόμας Κεντζιόρα: 400 χιλιάδες ευρώ

Αντώνης Τσιφτσής: 400 χιλιάδες ευρώ

Μαντί Καμαρά: ελεύθερος

Ομάρ Κόλεϊ: ελεύθερος

Κωνσταντίνος Θυμιάνης: ελεύθερος

Τιεμουέ Μπακαγιόκο: ελεύθερος

https://inpaok.com/834583/endekada-metagrafon-oles-oi-kalokairines-kiniseis-tou-paok/

 

Ενδεκάδα… μεταγραφών: Όλες οι κινήσεις του ΠΑΟΚ. Το μεταγραφικό «παζάρι» του Δικεφάλου με ονόματα και ποσά Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.