Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Βόλο

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κοτάρσκι: Καθοριστικός ο Κροάτης στα πρώτα λεπτά του ματς με δυο εξ επαφής επεμβάσεις και μια απόκρουση πέναλτι στην εκτέλεση του Άλτμαν. Δήλωνε “παρών” σε κάθε φάση με συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα.

Σάστρε: Δεν είχε σοβαρά λάθη, ανεβοκατέβηκε αρκετές φορές την πλευρά δίνοντας επιλογές, κέρδισε μονομαχίες, λειτουργικός σε άμυνα και επίθεση.

Κεντζιόρα: Χωρίς εξάρσεις στο παιχνίδι του, ήταν εκεί τις φορές που χρειάστηκε, κάλυψε τους χώρους ευθύνης του.

Κόλεϊ: Έδειξε να ξέρει πού βρίσκεται και πού πατάει στο ντεμπούτο του ως βασικός. Έβγαλε δυναμισμό και αποτελεσματικότητα αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα. Καθάρισε στα ψηλά, παραφωνία η φάση του 1-2.

Μπάμπα: Δεν του βγήκαν όλες οι ενέργειες αλλά ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα στην πλευρά του και ήταν συνεπής αμυντικά. Από σέντρα του έρχεται το πέναλτι του 0-1.

Σβαμπ: Ήρεμη δύναμη στο κέντρο, έδινε τις κατευθύνσεις στην ομάδα του, ψύχραιμος στο 24’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 0-1.

Καμαρά: Είχε κάποιες καλές κάθετες πάσες στη δημιουργία, είχε τελειώματα και καλύψεις, για κάποιο λόγο τού καταλογίστηκε ότι έκανε πέναλτι στο 2’. Από σουτ του έρχεται το 0-2, είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο τέλος.

Τάισον: Έβγαλε πολλή από τη δημιουργία του ΠΑΟΚ με τις ενέργειές του, από υπέροχη κάθετη πάσα του ξεκινά η φάση του πέναλτι για το 0-1, συμμετοχή στη συνεργασία του 0-2, σκοράρει ο ίδιος το 1-3 με άψογο πλασέ.

Μουργκ: Έβγαλε ενέργεια μέσα στο γήπεδο, πίεσε, βρέθηκε μέσα στις φάσεις, δημιούργησε πολύ για τους συμπαίκτες του, έψαξε το γκολ και το βρήκε έστω με περίεργο τρόπο για το 1-3. Είχε και εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι στο 49’

Ντεσπόντοφ: Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του, κάποιες εκμεταλλεύτηκε, κάποιες όχι. Κερδίζει το πέναλτι στο 23’ που φέρνει το 0-1, δημιούργησε με σέντρες για τους συμπαίκτες του, έψαξε πολύ το γκολ αλλά δεν του βγήκε. Σκόραρε το 68’ αλλά ακυρώθηκε το γκολ λόγω φάουλ.

Τισουντάλι: Κινητικός μέσα κι έξω από την περιοχή, “κέρδισε” τη δεύτερη κίτρινη του Φεράρι, δεν πήρε τις καλύτερες αποφάσεις στα τελειώματά του για να σκοράρει αλλά έφτιαξε τους υπόλοιπους με κλεψίματα, συμμετοχικότητα στη δημιουργία και μία ασίστ για το 1-3 του Τάισον.

Κωνσταντέλιας: Είχε ενέργειες με την μπάλα στα πόδια μέσα και έξω από την περιοχή, δεν τέλειωσε όμως καλά τις φάσεις για να σκοράρει ή να δώσει ασίστ.

Μπακαγιόκο: Πήρε το βάπτισμα του πυρός δίνοντας όγκο και δύναμη στον χώρο του κέντρου.

Ότο: Έπαιξε ως αριστερό μπακ αλλά δεν έδειξε να περιορίζεται δίνοντας βοήθειες σε άμυνα και επίθεση.

Τσάλοφ: Έδειξε ξανά επηρεασμένος από το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα, αλλά ήρθε τελικά η στιγμή έστω και με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Η έξυπνη προβολή στο βολέ του Κόβατς έμελε να ανοίξει λογαριασμό για τον Ρώσο ελπίζοντας ότι αυτό θα είναι το κλικ που θα τον ξεμπλοκάρει.

Σορετίρε: Κάποιες λίγες ενέργειες με την μπάλα στα πόδια στα λεπτά που έπαιξε.

https://inpaok.com/835748/i-apodosi-ton-paikton-227/

 

Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Βόλο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.