Σμυρλής και Σινανάι στο SDNA: «Όταν παίζεις απέναντι σε άντρες έχεις ένα κίνητρο, να κερδίσεις». Για την εμπειρία της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα αλλά και τα κίνητρα που έχει η κάθε χρονιά ξεχωριστά μίλησαν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ Β στο SDNA, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Σε ερώτηση για το πόσο σημαντική ήταν η κλήση στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία και τι αποκόμισε από αυτήν, ο Λάμπρος Σμυρλής απάντησε: «Ναι. Σίγουρα με το να πας με την πρώτη ομάδα μόνο να κερδίσεις έχεις από αυτό. Βλέπεις πως είναι το επίπεδο από παίκτες που έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε προσπαθείς μέσα από αυτή την διαδικασία ότι μπορείς να το κερδίσεις. Μόνο να σε βελτιώσει μπορεί κάτι τέτοιο».

Για το ποιες είναι οι βλέψεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά και ποιες είναι διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα, ο μεσοεπιθετικός των ασπρόμαυρων δήλωσε: «Αρχικά, σε προσωπικό επίπεδο σαν επιθετικός αυτό που θέλω όπως και όλοι οι επιθετικοί είναι να βάλω όσα περισσότερα γκολ και ασίστ γίνεται. Να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου .Όσον αφορά τις διαφορές με πέρσι, κάθε χρόνο έρχονται νέα παιδιά οπότε έχουμε ένα νέο ρόστερ. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από ότι πέρσι, να τερματίσουμε ψηλότερα. Δεν μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Την σκυτάλη πήρε ο Μάριος Σινανάι, ο οποίος ερωτώμενος για το πως αντιμετωπίζει ένα πρωτάθλημα σκληρό σαν την Β Εθνική και τι διαφορετικό διακρίνει φέτος, είπε: «Πάντα όταν παίζεις με άντρες έχεις ένα κίνητρο. Να θες να τους κερδίσεις. Μαθαίνουμε από πολύ μικροί ότι το σημαντικό είναι να κερδίζεις συνέχεια, οπότε το αντιμετωπίζουμε όπως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με σοβαρότητα και θέλοντας να κερδίσουμε».

Για το αν η φετινή χρονιά θεωρείται ως restart για τον ίδιο, δεδομένου ότι πέρσι δεν είχε τον χρόνο που θα περίμενε, ο αμυντικός του Δικεφάλου ανέφερε: «Νομίζω πως κάθε χρονιά είναι διαφορετική και έχει τις δυσκολίες της. Εγώ το βλέπω σαν κίνητρο, να βελτιώνομαι ατομικά και να βοηθάω την ομάδα μου».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1235891_smyrlis-kai-sinanai-sto-sdna-otan-paizeis-apenanti-se-antres-eheis-ena-kinitro

 

Σμυρλής και Σινανάι στο SDNA: «Όταν παίζεις απέναντι σε άντρες έχεις ένα κίνητρο, να κερδίσεις». Για την εμπειρία της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα αλλά και τα κίνητρα που έχει η κάθε χρονιά ξεχωριστά μίλησαν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ Β στο SDNA, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 18, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.