Ο ΠΑΟΚ προκαλεί διπλό φόβο στην Μπριζ. Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Λιγότερο από 25 μέρες απομένουν για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπριζ και παρότι, καθαρά ποδοσφαιρικά, υπάρχει ακόμη απόσταση, είναι ξεκάθαρο ότι απασχολούν και τις δύο πλευρές. 

Ειδικά για την Μπριζ, η Ευρώπη είναι και η μοναδική διέξοδός της να πετύχει κάτι μεγάλο φέτος και γι΄ αυτό τόσο από το περιβάλλον του συλλόγου, όσο και μέσα από τις αναφορές των βελγικών ΜΜΕ, μπορεί κανείς να αντιληφθεί έναν έντονο προβληματισμό για τον επόμενο αντίπαλο στην φάση των «8» του Conference League και έναν διπλό φόβο για τον παθιασμένο ασπρόμαυρο» κόσμο και την σούπερ επίθεση του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση (πρώτη με 21 γκολ).

«Φλογερή ατμόσφαιρα, καλύτερη επίθεση του Conference League, γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδεατός αντίπαλος», αναφέρει χαρακτηριστικά η σελίδα rtbf.be και ειδικά σε ό,τι αφορά στην καυτή κερκίδα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, φρόντισε και η Μπριζ να δείξει πόσο την υπολογίζει.

Γνωρίζοντας πώς τα περίπου 1500 εισιτήρια που δικαιούται ο ΠΑΟΚ στην κερκίδα των φιλοξενουμένων, και πώς θα επιστρατευόταν το ελληνικό… δαιμόνιο για επιπλέον εισιτήρια έβαλαν την εξής ασφαλιστική δικλείδα στο δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για το συγκεκριμένο ματς για τα μέλη του βελγικού συλλόγου. Ο βελγικός σύλλογος ενημέρωσε πως πρόσβαση στα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα έχουν μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή πριν από την κλήρωση της Παρασκευής. Πριν δηλαδή γίνει γνωστό πως η Κλαμπ Μπριζ παίξει με τον ΠΑΟΚ.

https://www.metrosport.gr/o-paok-prokalei-diplo-fovo-stin-mpriz-936564

 

Ο ΠΑΟΚ προκαλεί διπλό φόβο στην Μπριζ. Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.