Τελικό Conference League θέλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Η επιθυμία τους είναι μεγάλη για να οδηγήσουν την ομάδα στον τελικό του Conference League. Ειδικά μετά την επική ανατροπή επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα και την νίκη με το εμφατικό σκορ 5-1, που προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού σε εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στο ρεπορτάζ της Metrosport, δείχνουν αναγεννημένοι ψυχολογικά μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και την νίκη επί της Ντιναμό. Θέλουν τελικό. Αυτό συζητούν από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Θέλουν να αγωνιστούν στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γνωρίζουν, πως το έργο τους, δεν είναι εύκολο. Και από τις συζητήσεις που κάνουν, η διαπίστωση είναι πως δεν παρασύρονται από το γεγονός πως στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν την Μπριζ που περνάει μία περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Ούτε και από το γεγονός ότι, εάν προκριθούν στα ημιτελικά, ο αντίπαλος, θεωρητικά θα είναι βατός.

Εξετάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Λουτσέσκου εισπράττει τα μηνύματα, θέλει να διατηρήσει την ομάδα σε ετοιμότητα και θα βασιστεί στην ίδια λογική που εφάρμοσε από την έναρξη της σεζόν. Θα βαδίσει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Πρακτικά η προετοιμασία της ομάδας θα είναι επικεντρωμένη στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέϊ οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Εκεί, ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για την κατάλληλη προετοιμασία και την επιστροφή των διεθνών. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, εξιτάρει τους παίκτες, τον Λουτσέσκου και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι μία πρόκληση για όλους να φθάσουν στον τελικό της 29ης Μαϊου.

Ενδεικτικές μάλιστα είναι οι δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην σημερινή έκδοση της Metrosport στην σελίδα 8. Ο Αυστριακός μέσος που δήλωσε ξεκάθαρα, πως όλοι το πιστεύουν, το ταξίδι μας συνεχίζεται. Είναι φανερό πως οι παίκτες θέλουν να πετύχουν μία πορεία που θα είναι πρωτόγνωρη και ξεχωριστή για τον ΠΑΟΚ.

https://www.metrosport.gr/teliko-theloyn-oi-paiktes-937817

 

Τελικό Conference League θέλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.