Αριστοτέλης Μυστακίδης, ένας ΜΕΓΑΛΟΣ φίλος του ΠΑΟΚ. Δημήτρης Μπούζας

Ο Αθηναίος συνάδελφος Χρήστος Δρογκάρης είναι σίγουρο ότι θα αιφνιδιάστηκε ανακαλύπτοντας στην έρευνα που έκανε για τον «απρόσιτο» βασιλιά του άνθρακα και του χαλκού, πως ο παγκόσμιας αναγνώρισης και εμβέλειας Σαλονικιός επιχειρηματίας Αριστοτέλης Μυστακιδης, είναι ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και διατηρεί σουίτα στην Τούμπα.

Με 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ, ο δεύτερος πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο, με ένα τεράστιο πλέγμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, χρόνια ολόκληρα αποφεύγει τη δημοσιότητα και απολαμβάνει την ανωνυμία και το να περνάει απαρατήρητος. Mεγάλη απόλαυση για αυτόν, ήταν όταν δεν το αναγνώριζαν. Το όνομα του Αριστοτέλη Μυστακίδη ήρθε πρόσφατα στο παγκόσμιο επιχειρηματικό προσκήνιο, με την εξαγορά μια πανίσχυρης τράπεζας.

Ωστόσο για ένα μικρό διάστημα και με αφορμή τη σουίτα που αγόρασε στην Τούμπα, αλλά και την παρουσία του στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, διακινήθηκαν κάποια σενάρια, τα οποία όμως γρήγορα έκλεισαν τον κύκλο τους. Θα μου πείτε όμως τι ήταν αυτό που έδωσε αφορμή για το σημερινό μου σχόλιο; Το ότι είναι ΠΑΟΚτσής; Ήταν βέβαια κι αυτό, αλλά όχι μόνον αυτό, γιατί το πλέον σημαντικό, είναι ότι από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα μάθαμε πράγματα που αξίζει να τα πληροφορηθούν όλοι οι Έλληνες. Ώστε να κάνουν και τις απαραίτητες συγκρίσεις και να βγάλουν και τα συμπεράσματα τους. Τι μάθαμε που δεν τον ξέρουμε;

Ότι ο Σαλονικιός (και ΠΑΟΚτσής) παγκόσμιος επιχειρηματίας αθόρυβα και διακριτικά αλλά και με μια απίστευτη γενναιότητα, δίνει το παρών του στο κάλεσμα της πατρίδας του, στις πιο κρίσιμες περιόδους. Μία εξ αυτών τότε που η Ελλάδα βυθιζόταν στο χάος στην εποχή των μνημονίων και οι εγχώριες τράπεζες στο χείλος του γκρεμού, ο ίδιος ανέλαβε την στήριξη της Εθνικής Τράπεζας συμμετέχοντας στην ανακεφαλαίωση της. Δεν ξέρω αν διαβάσατε πουθενά τώρα τελευταία ή αν έγινε και κάποια μικρή αναφορά για τη νέα διακριτική και αθόρυβη παρουσία του, με την κατάθεση 2 εκατομμυρίων ευρώ, για λογαριασμό των πληγέντων από τις πλημμύρες Θεσσαλών.

Πείτε μου εσείς τώρα αν είδατε και ακούσατε παρόμοιες στηρίξεις και συμπεριφορές από κάποιους κρατικοδίαιτους και πολυδιαφημισμένους εγχώριους επιχειρηματίες. Ναι ο Τέλης Μυστακίδης ποτέ δεν απουσίασε από κανένα μεγάλο εθνικό προσκλητήριο. Έδωσε και δίνει το παρών του διακριτικά και πάντοτε γενναιόψυχα. Το σχόλιο λοιπόν είχε βέβαια μέχρις ενός σημείου σαν αφορμή το ότι ο παγκόσμιος Έλληνας δισεκατομμυριούχος είναι ΠΑΟΚτσής, αλλά περισσότερο στόχευε στο να σας προκαλέσει να προχωρήσετε σε μια σύγκριση με αυτούς που σήμερα για τα συμφέροντα τους και μόνο μπορούν να ξεπουλήσουν τα πάντα.

ΥΓ: Φαρσοκωμωδία η υπόθεση του τελικού. Αν έχουμε να πούμε κάτι είναι απλό και θα πρέπει να το σεβαστούν όλοι. Τι είναι αυτό; Εφαρμογή σε απόλυτο βαθμό της προκήρυξης.

https://www.metrosport.gr/33-1713173646-7a6sog2bpf-952004

 

Αριστοτέλης Μυστακίδης, ένας ΜΕΓΑΛΟΣ φίλος του ΠΑΟΚ. Δημήτρης Μπούζας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.