Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ κατάλαβε πως δεν έχει μία καλύτερη ομάδα απέναντί του - Είναι εξπέρ στα νοκ άουτ ο Λουτσέσκου»

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της ΑΕΚ ανέφερε πως η Μπριζ μπορεί να διαθέτει ένα καλά δουλεμένο σύνολο, ωστόσο δεν είναι μία ομάδα που πρέπει να... τρομάζει ο ΠΑΟΚ και δεν μπορει να αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος, διότι όπως πρόσθεσε οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν απέναντί τους μια ομάδα που είναι καλύτερη και εφόσον πιάσουν υψηλή απόδοση στη ρεβάνς της Τούμπας θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Παράλληλα, ο Ντέμης μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως ο Ρουμάνος τεχνικός είναι εξπέρ των νοκ άουτ και εκτίμησε πως οι «ασπρόμαυροι» στο ξεκίνημα της ρεβάνς θα παίξουν με την ώθηση του κόσμου τους για να βρουν το γκολ που χρειάζονται για να φέρουν το ματς στα ίσα στο πρώτο ημίωρο.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1188660_ntemis-o-paok-katalabe-pos-den-ehei-mia-kalyteri-omada-apenanti-toy-einai-exper

 

Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ κατάλαβε πως δεν έχει μία καλύτερη ομάδα απέναντί του - Είναι εξπέρ στα νοκ άουτ ο Λουτσέσκου» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.