Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ραντεβού με την ιστορία απόψε (18,4, 22:00) για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ, με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο και να προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League.

Σε ό,τι αφορά τα της ενδεκάδας, υπάρχουν δυο διλήμματα στην ενδεκάδα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στο μεγαλύτερο μέρος των 11 που θα πάρουν φανέλα βασικού στο δεύτερο ματς απέναντι στους Βέλγους.

Στην άμυνα είναι το ένα δίλημμα και συγκεκριμένα στα δεξιά, με τους Γιόνι Ότο και Βιεϊρίνια να διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ στα αριστερά ειναι ξεκάθαρο ότι ο Λουτσέσκου ποντάρει πολλά στην εικόνα και την ενέργεια που θα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο ο Μπάμπα Ράχμαν. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Κουλιεράκης – Κεντζιόρα για ένα ακόμα ματς.

Στα χαφ είναι το δεύτερο δίλημμα του Ρουμάνου προπονητή, με έναν εκ των Σβαμπ ή Οζντόεφ να «ερίζουν» για μια θέση δίπλα στον «σίγουρο» Σουαλιό Μεϊτέ, που θα πρέπει να ανεβάσει στροφές σε σχέση με την εικόνα του στο πρώτο ματς για να αυξηθεί το ποσοστό των πιθανοτήτων του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Μεσοεπιθετικά όλα δείχνουν ότι ο Δικέφαλος θα αρχίσει το ματς με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά, Τάισον στα αριστερά, ενώ παίζει μια θέση ανάμεσα σε Μουργκ και Κωνσταντέλια για την θέση πίσω από τον επιθετικό, που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Μπράντον Τόμας.

https://www.sfina.gr/etsi-tha-paixei-o-paok-kontra-stin-klamp-mpriz/

 

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 18, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.