ΠΑΟΚ: Οι φήμες για Σάλιακα και η πραγματικότητα. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης


 Εδώ και κάποιες μέρες πλανώνται διάφορες φήμες στην Θεσσαλονίκη (και στην Γερμανία) πως ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για τον Μανώλη Σάλιακα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και της προσπάθειας που θέλει να κάνει για να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Πέραν της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του Δικεφάλου με καλούς Έλληνες παίκτες, κάτι που πλέον δεν ειναι και τόσο εύκολο, υπάρχει και η σκέψη μιας προετοιμασίας για την απόκτηση παίκτη στα άκρα της άμυνας (ειδικά στα δεξιά) μιας που το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ και από τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έκανε μια έρευνα για τα δεδομένα της περίπτωσής του 27χρονου δεξιού μπακ καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει, μία αξιόλογη εναλλακτική λύση για την θέση του ακραίου μπακ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτό το ψάξιμο του ΠΑΟΚ για τον Σάλιακα ομως, δεν έφερε κάτι περαιτέρω μιας που ο διεθνής Έλληνας μπακ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει στο εξωτερικό και στην φετινή Σεντ Πάουλι που πάει… τρένο για να ανέβει στην Μπούντεσλιγκα.

H ομάδα του Σάλιακα φέτος είναι πρωτοπόρος στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και πάει φουλ για άνοδο και ο ίδιος είναι βασικός με εξαιρετικές εμφανίσεις, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο Σάλιακας που πήγε ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Γερμανία, φέτος μετρά 28 ματς, 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ πέρυσι είχε 33 ματς, 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ με την ομάδα των Ιωαννίνων.

 https://www.sfina.gr/paok-oi-fimes-gia-saliaka-kai-i-pragmatikotita/

ΠΑΟΚ: Οι φήμες για Σάλιακα και η πραγματικότητα. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.