Πρωινός τύπος (21/4): Ο ΠΑΟΚ πληρώνει το ότι δεν πρόσθεσε τους 2-3 παίκτες τον Ιανουάριο που θα του στοίχιζαν χρήματα αλλά η ανταπόδοσή τους ίσως ήταν πολλαπλάσια και στο μπάτζετ αλλά κυρίως στην επίτευξη των στόχων του.

ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Μπορεί η φετινή χρόνια να έχει εξελιχθεί καλύτερα απ’ ότι ο περισσότερος κόσμος του ΠΑΟΚ και οι δημοσιογράφοι ανέμεναν. Διότι αν προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τόσο τι υποστήριζαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην εξέλιξη της ομάδας όπως ο προπονητής, όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων στην αρχή της χρονιάς, τότε οι τωρινές αποτυχίες δεν θα αποτελούσαν αρνητικό μέρος της στοχοθεσίας. Διότι απλά ο ΠΑΟΚ δεν «πίστευε» ότι θα είναι σήμερα διεκδικητής του τίτλου, ότι έχασε την πρόκριση στο κύπελλο από τα τερτίπια της μπάλας και ότι θα έριχνε για παράδειγμα 5 γκολ στη Ντιναμό...

Σήμερα ο Δικέφαλος αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό. Το μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι θα παίξει η κατάσταση του ΠΑΟΚ και το πως θα παρουσιαστεί. Όπως ολοι βλέπουν το τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, που ένας «μυαλωμένος» και απόλυτα συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Ρόλο παίζει και η ετοιμότητα αυτών που υπέστησαν «επίθεση» από την γρίπη που μπορεί να διαλύσει για μέρες τους καλύτερους αθλητές. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ πληρώνει το ότι δεν πρόσθεσε τους 2-3 παίκτες τον Ιανουάριο που θα του στοίχιζαν χρήματα αλλά η ανταπόδοσή τους ίσως ήταν πολλαπλάσια και στο μπάτζετ αλλά κυρίως στην επίτευξη των στόχων του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΚΗΣ - SPORTDAY

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο σωματικό. Οι προπονητές λένε πως είναι και πνευματικό. Δύσκολο μετά από μία μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία να επιστρέψεις στην εγχώρια ποδοσφαιρική πραγματικότητα ακόμα κι αν πρόκειται για ντέρμπι... Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα αλλά η προοπτική ενός τελικού ευρωπαϊκής διοργάνωσης τους δελεάζει περισσότερο επαγγελματικά. Αυτή τη δύσκολη εξίσωση καλείται να επιλύσει απόψε το βράδυ ο κόουτς Μεντιλίμπαρ. Ωστόσο, και τα θέματα που έχει να διαχειριστεί από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι απλά. Πρώτο και πιο σοβαρό η απογοήτευση που έχει καταλάβει τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ. 

Εδώ υπάρχει μία επιπλέον δυσκολία. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε σχεδόν με κάτω τα χέρια. Και στα δύο παιχνίδια η ανωτερότητα της Μπριζ ήταν καταφανής. Τόσο μεγάλη μάλιστα που δεν μπορούσες να καταλάβεις αν ήταν τόσο σπουδαία Βελγική ομάδα ή είναι τόσο άσχημο το φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται ο «Δικέφαλος του Βορρά». Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να βελτιώσει κατακόρυφα την απόδοσή του και αν αποδείξει ότι δεν έχει πάγιο πρόβλημα κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά στη βρύση. Να σημειωθεί ότι έρχεται στον Πειραιά χωρίς τον χαρισματικό Κωνσταντέλια που τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δύο καταπονημένες ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε το βράδυ. Ο ΠΑΟΚ και να χάσει δεν χάνεται. Τους περιμένει όλους στην Τούμπα κι εκεί ίσως μπορέσει να βγάλει τα… σπασμένα. Για τον Ολυμπιακό δεν είναι έτσι τα πράγματα.Παίζει για τη νίκη ώστε να παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1191194_proinos-typos-21/4-proion-fthinei-me-ta-adiafora-mats-se-playoffs-kai-play-outs

 

Πρωινός τύπος (21/4): Ο ΠΑΟΚ πληρώνει το ότι δεν πρόσθεσε τους 2-3 παίκτες τον Ιανουάριο που θα του στοίχιζαν χρήματα αλλά η ανταπόδοσή τους ίσως ήταν πολλαπλάσια και στο μπάτζετ αλλά κυρίως στην επίτευξη των στόχων του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.