Nίκησε στη ματσάρα την ΑΕΛ η Κ17. Τρομερό παιχνίδι από τα αετόπουλα

Με νίκη επί της Λάρισας (4-3) ολοκλήρωσε η Κ17 τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα των Ορφανού και Μπίκα αναμένει πλέον το Final Four, που θα διεξαχθεί τον Μάιο και στο οποίο είχε προκριθεί ήδη από τον πρώτο τελικό της σεζόν τον περασμένο Νοέμβριο επί του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς, στο 5′, όταν ο Βυρσωκινός έβγαλε τη σέντρα και ο Μπέρδος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 40′ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή ο Τσίτσιλας έγραψε το 2-0 (πήρε την πάσα από τον Παπανικόπουλο), ενώ στο 50′ οι δυο τους άλλαξαν ρόλους με τον Τσίτσιλα να πασάρει και τον Παπανικόπουλο να σουτάρει εύστοχα.

Το τέταρτο γκολ του ο ΠΑΟΚ το πέτυχε 55′ με τον Κυριαζίδη, έπειτα από την ασίστ του Μπέρδου.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 68′, στο 70′ και στο 72′ σε 4-3.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Κυριαζίδης (60′ Κοσμόπουλος), Βυρσωκινός, Γκιόκα, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσιφούτης (72′ Στύλος), Παπανικόπουλος (60′ Παπαδόπουλος), Μπέρδος (82′ Βασίλι), Τουρσουνίδης (60′ Κρομμύδας), Τσίτσιλας.

 

Νίκη με… αγγλικό 

σκορ για την Κ17

Επικράτησε με 4-3 της Λάρισας και πάει στο Final Four

Μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε με 4-0, η Κ17 του ΠΑΟΚ, πήρε τη νίκη τελικά με 4-3 της ΑΕΛ, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στο Final Four του Μαΐου και θα διεκδικήσει τον τίτλο, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του εκεί, από τον Νοέμβριο, με εκείνη τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα των Ορφανού-Μπίκα, άνοιξε το σκορ στο 5′ με πλασέ του Μπέρδου έπειτα από σέντρα του Βυρσωκίνου, ενώ στα 40’, ο Τσίτσιλας, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «ασπρόμαυρους».

Στο 50’, ο Παπανικόπουλος έκανε το 3-0, πέντε λεπτά αργότερα, ο Κυριαζίδης διαμόρφωσε το 4-0, με την ΑΕΛ όμως να μην τα παρατάει. Μέσα σε τέσσερα λεπτά, από το 68’ μέχρι το 72’, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρεις φορές, μειώνοντας σε 4-3, το οποίο όμως, δεν άλλαξε ως το τέλος.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:
Μπελερής, Κυριαζίδης (60′ Κοσμόπουλος), Βυρσωκινός, Γκιόκα, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσιφούτης (72′ Στύλος), Παπανικόπουλος (60′ Παπαδόπουλος), Μπέρδος (82′ Βασίλι), Τουρσουνίδης (60′ Κρομμύδας), Τσίτσιλας.

https://www.paok24.com/podosfairo/490582/niki-me-aggliko-skor-gia-tin-k17/

Nίκησε στη ματσάρα την ΑΕΛ η Κ17. Τρομερό παιχνίδι από τα αετόπουλα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.