Πίστη για τίτλο στον ΠΑΟΚ - Άλλαξαν όλα μετά την ΑΕΚ - Οι σκέψεις Ραζβάν

Ο Δικέφαλος του Βορρά προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την ψυχολογία να είναι τελείως διαφορετική μετά τη νίκη κόντρα στην Ένωση.

ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία νέα του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφερόμενος στην προετοιμασία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (12/5) αναφέροντας ότι πλέον άπαντες την ομάδα πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την κορυφή μέχρι το τέλος, γνωρίζοντας παράλληλα ότι το ερχόμενο ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους είναι... τελικός.

Παράλληλα είπε ότι η ψυχολογία και του κόσμου έχει αλλάξει πάρα πολύ μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ σημείωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά για πρώτη φορά έχει φτάσει να διεκδικεί στην ιστορία του πρωτάθλημα ενώ παράλληλα έχει κάνει και μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, έχοντας μάλιστα ρόστερ υποδεέστερο των υπόλοιπων διεκδικητών.

Τέλος ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε και για τα αγωνιστικά λέγοντας ότι ο Λουτσέσκου περιμένει πώς και πώς τις ερχόμενες προπονήσεις στις οποίες θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, ενώ έδωσε και την εκτίμησή του τόσο για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και για την τακτική προσέγγιση που θα ακολουθήσει.

ΑΚΟΥΣΤΕΤΟΝ ΕΔΩ https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/826615/pisth-gia-titlo-ston-paok-allaksan-ola-meta-thn-aek-oi-skepseis-razban

 

Πίστη για τίτλο στον ΠΑΟΚ - Άλλαξαν όλα μετά την ΑΕΚ - Οι σκέψεις Ραζβάν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.