Στο μικροσκόπιο οι δανεικοί του ΠΑΟΚ. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και το INPAOK «σκανάρει» τους παίκτες

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι παραχώρησε με την μορφή του δανεισμού τους Μάριο Τσαούση και Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ως δανεικός αποχώρησε και ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο.

Επιπροσθέτως, με τη μορφή δανεισμού αποχαιρέτησαν -έστω και προσωρινά- τη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα οι Λευτέρης Λύρατζης και Φιλίπε Σοάρες.

Το INPAOK καταγράφει τα πεπραγμένα των ποδοσφαιριστών που παραχώρησε ο ΠΑΟΚ ως δανεικούς.

Μάριος Τσαούσης

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός είχε μια αρκετά γεμάτη σεζόν, όντας βασικός και αναντικατάστατος στο πρώτο μισό της σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η παρουσία του στην ηπειρωτική ομάδα ήταν θετική, με τον Τσαούση να καταγράφει μέχρι τώρα 23 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Παναγιώτης Τζίμας

Το ίδιο δρομολόγιο με τον Μάριο Τσαούση ακολούθησε και ο Παναγιώτης Τζίμας, που για δεύτερη σεζόν παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρόμοιους αριθμούς με τον Τσαούση κατέγραψε και ο 23χρονος εξτρέμ, έχοντας αγωνιστεί σε 23 αναμετρήσεις, καταγράφοντας δύο γκολ και μία ασίστ.

Ισμαΐλα Ουεντραόγκο

Μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Βόλο την περσινή σεζόν, ο 24χρονος χαφ από την Μπουρκίνα Φάσο έσμιξε ξανά με τον Πάμπλο Γκαρσία αυτή τη φορά στον Πανσερραϊκό.

Ο Αφρικανός χαφ, μάλιστα, έχει εξελιχθεί στο σημείο αναφοράς της μεσαίας γραμμής των Σερραίων καταγράφοντας 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ ή να μοιράσει ασίστ.

Λευτέρης Λύρατζης

Το Ιανουάριο του 2024 αποχώρησε με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο ο Λευτέρης Λύρατζης με προορισμό την Αρκαδία και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 24χρονος δεξιός μπακ δεν είχε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της σεζόν με τον ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής. Ο ανταγωνισμός στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα δεν άφησε πολλά περιθώρια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στον Λύρατζη.

Στην Τρίπολη αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια, ενώ στα Play out ειχε σημαντικό ρόλο για τους Αρκάδες. Αγωνίστηκε ως βασικός στα πέντε από τα έξι παιχνίδια, σημειώνοντας σχεδόν σε όλα 90λεπτή συμμετοχή.

Φιλίπε Σοάρες

Τον Ιανουάριο αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος ούτε αυτός κατάφερε να βρει ρόλο στο ρόστερ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Φαμαλικάο μέχρι τον επόμενο μήνα. Η επιστροφή στην πατρίδα του δεν τον βοήθησε να βρει τον εαυτό του, με τον Πορτογάλο να αγωνίζεται μόνο σε οκτώ παιχνίδια, ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τη σεζόν 2023-2024 χωρίς γκολ.

https://inpaok.com/820305/sto-mikroskopio-oi-daneikoi-tou-paok/

Στο μικροσκόπιο οι δανεικοί του ΠΑΟΚ. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και το INPAOK «σκανάρει» τους παίκτες Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.