Δύο ερωτηματικά για τον Φερέιρα Μετράει ήδη πολλές απουσίες ο Πορτογάλος τεχνικός

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον... τελικό με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, παιχνίδι στο οποίο θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την παρουσία του στον 3ο προκριματικό του Champions League.
O Αμπέλ Φερέιρα μετράει ήδη σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Πέλκα, Μίσιτς και Αουγκούστο, αλλά και τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί, ενώ αμφίβολοι είναι και οι ανέτοιμοι Κρέσπο και Ζαμπά.

Επιπλέον προβλήματα για τον Πορτογάλο είναι οι Ίνγκασον και Σφιντέρσκι, με τον Ισλανδό να προσπαθεί να ξεπεράσει με θεραπεία τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και τον Πολωνό να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στην ποδοκνημική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ήθελε σίγουρα δύο προβλήματα λιγότερα και μετά τη σημερινή προπόνηση θα δει αν μπορεί να υπολογίζει στους δύο ποδοσφαιριστές.
https://www.paok24.com/champions-league/153394/dyo-erotimatika-gia-ton-fereira?fbclid=IwAR0M1qr5WQumuPTcecbaGZeZph1f32rairC0oVQTMUbr7S0LiGS50aotSs4
Δύο ερωτηματικά για τον Φερέιρα Μετράει ήδη πολλές απουσίες ο Πορτογάλος τεχνικός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.