Τα… σενάρια για το Champions League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και θα τα δώσει… όλα στον «τελικό» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την εξασφάλιση του εισιτηρίου.
Εφόσον ο ΠΑΟΚ κατακτήσει την δεύτερη θέση θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 31 Αυγούστου.
Πλέον η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει όσον αφορά και τους υποψήφιου αντιπάλους του ΠΑΟΚ, αφού στον τρίτο προκριματικό γύρο έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους η Άλκμααρ (Ολλανδία), η Ραπίντ Βιένης (Αυστρία), αλλά και η Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).
Στον τρίτο προκριματικό γύρο θα συμμετέχεί και η ομάδα που θα τερματίσει 3η στην Τουρκία, αφού η Τραμπζονσπόρ που είναι στην 2η θέση, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω παραβίασης του Financial Fair Play, με τις Σίβασπορ και Μπεσίκτας να μάχονται για τη θέση στα προκριματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του τουρκικού πρωταθλήματος.
Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα και στην Κροατία, με τις Όσιγιεκ και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ να μάχονται για την δεύτερη θέση που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο και στην τελευταία αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος θα κοντραριστούν μεταξύ τους!
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
Εφόσον η Σίβασπορ καταφέρει να διατηρήσει στις επόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν στο τουρκικό πρωτάθλημα την διαφορά του ενός βαθμού που έχει από την Μπεσίκτας τότε θα κάνει ακόμη πιο ξεκάθαρη την κατάσταση για τον ΠΑΟΚ.
Η τουρκική ομάδα, όπως και οι Άλκμααρ, Όσιγιεκ ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, έχουν χειρότερη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ στο ranking της UEFA και θα τεθούν αυτόματα ως υποψήφιοι αντίπαλοι του Δικεφάλου.
Αν η Μπεσίκτας, ωστόσο, καταφέρει να ξεπεράσει την Σίβασπορ, τότε θα περιπλέξει την κατάσταση για τον ΠΑΟΚ, αφού ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, έχει καλύτερη βαθμολογία στο ranking από τον Δικέφαλο και υπάρχει το ενδεχόμενο ο Δικέφαλος να πάει στους αδύναμους όπου θα έχει ως υποψήφιους αντιπάλους τις Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν ή Ραπίντ Βιένης.
Τα… σενάρια για το Champions League Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.