Οι...τεχνοκράτες του ΠΑΟΚ, προσέλαβαν 5-6 γιατρούς για σιγουριά ότι δεν θα μείνουν πάλι αθεώρητα τα δελτία υγείας!!

Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τσούμπα Άκπομ θα καταλήξει στην Τουρκική Μπεσίκτας, και ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο ταμείο του πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Κι ας απορρίφθηκε όπως λένε, η σχετική πρόταση...

} Από κει και πέρα, ο Βιεϊρίνια δεν τα βρήκε ακόμη με την ομάδα, αλλά θεωρούμε πολύ δύσκολο ώστε ο Αντελίνο να μη συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα, και στη νέα αγωνιστική περίοδο.
} Εκτός και αν …στρίψει διά της προτάσεως με τα μπόνους που του κατέθεσαν…

} Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, γεγονός που με τον τρόπο του παραδέχθηκε ακόμη και ο Αυγενάκης, θα παραμείνει στη θέση της για τρεις περίπου μήνες.

} Μετά την απόκτηση του Στέφαν Σβάμπ, ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αποκτήσει και τον Μενσά, τότε θα δημιουργήσει ένα πανίσχυρο δίδυμο στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
} Αν σε αυτό το δίδυμο, προσθέσουμε και τους υπάρχοντες, Μίσιτς, Πέλκα, Αουγκούστου, Μπίσεσβαρ και Βέρνμπλουμ, που κανείς όμως δεν γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση της υγείας του, τότε η μεσαία γραμμή της ομάδας θα είναι ιδιαίτερα δυνατή.
} Αν όμως ο Σουηδός δεν είναι υγιής, αν δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα, τότε θα πρέπει μαζί με τον Εσίτι να αποτελέσουν το πρώτο... πακέτο που θα απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ.

} Ο Πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής της ΚΑΕ που απαρτίζεται από ... πέντε μέλη δεν παίζεται, γιατί καταφέρνει χωρίς λεφτά να αγοράζει παίκτες από όλο τον... πλανήτη.
} Μετά την απόκτηση του Γκρίφιν και του Ελληνοκαναδού Μήτρου Λούνγκ, τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορέσουν στη νέα αγωνιστική περίοδο ακόμη, οι Έλστον Τέρνερ, Ζερμέιν Λάβ και πάει λέγοντας.
} Ο Άρης είναι ικανός ακόμη και τον ... Τράμπ να πείσει αν χρειαστεί να παίξει μπάσκετ, γιατί την διπλωματική του ικανότητα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει!!

} Κάποιοι για τους λόγους που αυτοί γνωρίζουν, συντηρούν το θέμα σχετικά με την ανακοίνωση του Α.Σ. με την οποία ο ΠΑΟΚ ευχαριστούσε τον Σταύρο Καλαφάτη.
} Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι αυτοί ή αυτός που υποδαύλισε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ήθελε να υποστηρίξει τα προσωπικά του συμφέροντα, και σίγουρα δεν είναι ο Θανάσης Κατσαρής.

} Η ομάδα ενισχύεται  με βάση τη νέα φιλοσοφία του Ιβάν Σαββίδη, και αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
} Παίκτες σαν τον Μαουρίσιο, με βάση το βαρύ συμβόλαιό του, αλλά και με βάση τις φετινές του εμφανίσεις, υπάρχουν πολλοί που αν θέλει μπορεί να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

} Κάποιοι αρμόδιοι στον ΠΑΟΚ, έκριναν υπεύθυνο τον Γιατρό της ομάδας για τα αθεώρητα δελτία, και τον έδειξαν την πόρτα της εξόδου.
} Για να είναι δε σίγουροι ότι δεν θα γίνει το ίδιο λάθος, προσέλαβαν 5-6!!! γιατρούς, αγνοώντας πιθανόν τη ότι σε κάθε περίπτωση τη διαφορά σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα  δεν την κάνουν οι πολλοί αλλά οι ικανοί.
} Ωστόσο, ο καθηγητής Περικλής Παπαδόπουλος και ικανός είναι και διαχρονικός ΠΑΟΚτσής, γιατί υπήρξε και παλαιότερα γιατρός του ΠΑΟΚ, επί εποχής Χάρη Σαββίδη.
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=19289
Οι...τεχνοκράτες του ΠΑΟΚ, προσέλαβαν 5-6 γιατρούς για σιγουριά ότι δεν θα μείνουν πάλι αθεώρητα τα δελτία υγείας!! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 01, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.