Θα δοκιμάσει τον Ουάρντα σε διπλό ρόλο

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ κι ο Αμπέλ Φερέιρα προσανατολίζεται να τον δοκιμάσει σε δύο ρόλους στο 3-5-2 που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδι της σεζόν. Αφενός ως δεύτερο επιθετικό, καθώς ο Αιγύπτιος και το γκολ έχει και την ταχύτητα να πλαισιώσει τον φορ περιοχής κι αφετέρου ως αριστερό εσωτερικό μέσο. Εκεί βέβαια του λείπουν ενδεχομένως τα μαρκαρίσματα, αλλά με τον Εσίτι στη βάση του τριγώνου και τον Σβαμπ ίσως αυτό το μειονέκτημα γίνει πλεονέκτημα λόγω της ποιότητάς του και της γρήγορης μεταφοράς του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.


Οι κρούσεις για Μιχάι-Μιχαηλίδη

Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον μπορεί ήταν οι πυλώνες με τις περισσότερες συμμετοχές τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ωστόσο Ενέα Μιχάι και Γιάννης Μιχαηλίδης κέρδισαν τους συλλόγους του εξωτερικού με το φινάλε τους στην αγωνιστική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ διαμήνυσε ότι δεν τους πουλάει. Πρέπει όμως να τους εμπιστευτεί και να τους δώσει ρόλο βασικού για να εξελιχθούν. Έδειξαν πως το αξίζουν. Κατά τα λοιπά κι οι πέντε δε χωρούν, ακόμα κι αν ο Φερέιρα αποφασίσει να αγωνίζεται σταθερά με τρεις.

Έξυπνες κινήσεις για τον νέο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ αναμένεται στη διάρκεια της σημερινής ημέρας να ανακοινώσει τον Σβαμπ. Μπαρουτοκαπνισμένο μέσο με δέκα διαδοχικές γεμάτες σεζόν. Με τι ποσό; Κάτω από τις 500.000 ευρώ ετησίως. Τι σημαίνει αυτό; Kαλύπτει το κενό του Μαουρίσιο με έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο δίνει το 1/3 του ποσού που έπαιρνε ο Βραζιλιάνος σε ετήσια βάση και μάλιστα με μικρότερη εφορία. Ο Ρέμπε βαδίζει σε αυτή την κατεύθυνση κι οι προτάσεις για μειώσεις ενδεχομένως δείξουν την πόρτα της εξόδου και σε άλλους πρωτοκλασάτους αθλητές.

Στην λίστα της Μπολόνια ο Γιαννούλης

Στο στόχαστρο της Μπολόνια φαίνεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Έλληνας μπακ αρέσει στους Ιταλούς αλλά προς το παρόν ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση. 

Είναι γνωστό πως ο Γιαννούλης έχει κάνει "γκελ" σε πολλές ομάδες του εξωτερικού και μένει να φανεί ποια θα είναι αυτή που θα φτάσει κοντά στα θέλω του ΠΑΟΚ.

Το νέο ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ


Η νέα σεζόν φέρνει αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μία από αυτές θα είναι το νέο ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου.
Ο καθηγητής της Β’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς«, Περικλής Παπαδόπουλος και οι αναπλητρωτές καθηγητές Ιωάννης Γιγής και Κωνσταντίνος Δίτσιος, θα είναι οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας.
Υπεύθυνος για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος, αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος του Συλλόγου, ο Γιάννης Ράλλης, με συνεργάτη τον Θεοχάρη Κυριακίδη.
Το Who is who του νέου ιατρικού επιτελείου
Περικλής Παπαδόπουλος
Ο καθηγητής Περικλής Παπαδόπουλος είναι ο Διευθυντής της Β Ορθοπαιδικής Κλινικής Α.Π.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ.Γεννηματάς». Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, πήρε ειδικότητα Ορθοπαιδικού Χειρούργού, το 2000 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του και από το 2018 διευθύνει την Ορθοπαιδική Κλινική του ΑΠΘ. Στο ενεργητικό του μετρά πληθώρα δημοσιεύσεων εργασιών και συγγραμμάτων.
Ιωάννης Γιγής
Ο αναπληρωτής καθηγητής Ιωάννης Γιγής αποφοίτησε κι αυτός από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., με ειδικότητα στην Ορθοπαιδική, ενώ έκανε διδακτορική διατριβή πάνω στις αλλοιώσεις του αρθρικού υμένα του γόνατος σε ασθενείς πάσχοντες από εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα. Διατηρεί τη θέση του από τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ παράλληλα διατηρεί το δικό του ιδιωτικό ιατρείο, έχοντας παράλληλα και πλούσια χειρουργική δραστηριότητα, ενώ κι αυτός μετρά πολλές δημοσιεύσεις.
Κωνσταντίνος Δίτσιος
Ένας ακόμη απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ο Κωνσταντίνος Δίτσιος είναι ο έτερος αναπληρωτής καθηγητής της Ορθοπαιδικής του ΑΠΘ. Έκανε το μεταπτυχιακό στο Washington University στο Άνω Άκρο, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις κλινικές και επιστημονικές δραστηριότητες της Κλινικής, ενώ έχει στο βιογραφικό του και την ιατρική διεύθυνση του Τομέα Συμπλεγμάτων της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004. Έχει κι αυτός στο ενεργητικό του συγγράμματα κι επιστημονικές εργασίες.
Ιωάννης Ράλλης
Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στον Δικέφαλο. Ο Ιωάννης Ράλλης, που έχει διατελέσει γιατρός της ομάδας από το 2008 μέχρι το 2014, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην Ορθοπαιδική Χειρουργική. Έχει κάνει εξειδίκευση στην Αρθροσκοπική Χειρουργική στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου St.Ann Hospital στο Χέρνε της Γερμανίας, ενώ από το 2008 δουλεύει ιδιωτικά, όντας και Επιστημονικός Συνεργάτης της Β Ορθοπαιδικής Κλινικής του Α.Π.Θ.

Το ποσό της Άρσεναλ το θέμα

Ο Τσούμπα Άκπομ είναι μία ανάσα από την μετακίνηση του στην Μπεσίκτας. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα καθαρό ποσό στα 2.500.000 ευρώ. Οι Τούρκοι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν περίπου άλλες 700.000 ευρώ στην Άρσεναλ που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%. Σύνολο 3.200.000 επομένως. Εκεί κολλάει αυτή τη στιγμή η μετακίνηση, καθώς η Μπεσίκτας έχει προσφέρει ένα ηγεμονικό κλειστό τριετές συμβόλαιο και στον ποδοσφαιριστή. Αν βρεθεί σημείο επαφής σε αυτό το κομμάτι η μεταγραφή θα προχωρήσει και θα ανακοινωθεί άμεσα.

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Ο Φερέιρα ζήτησε τον Γιαννούλη στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν τελικό προκειμένου να κλείσει θέση μίνιμουμ στο Europa League. Ο Φερέιρα ζήτησε μέσους και επιθετικό και να καθυστερήσει το δυνατόν η πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη. Θέλει να τον έχει μαζί του. Να γίνει η δουλειά και μετά αν ο σύλλογος το κρίνει σκόπιμο ας συνεχίσει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Ο διεθνής μπακ-χαφ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στους σχηματισμούς που επιλέγει ο Πορτογάλος προπονητής κι όλα δείχνουν πως τουλάχιστον μέχρι τέλος Αυγούστου παραμένει κανονικά στην Τούμπα.
http://paoknextgeneration4.blogspot.com/search?updated-max=2020-07-29T23:21:00%2B03:00&max-results=10&start=10&by-date=false
Θα δοκιμάσει τον Ουάρντα σε διπλό ρόλο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 01, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.