Το σχόλιο της ημέρας Οι πρώτες εικόνες από τον ΠΑΟΚ της προετοιμασίας

Με το PAOK24 δίπλα στην προετοιμασία του Δικεφάλου στο Πήλιο
Να και η προετοιμασία εντός Ελλάδας σε μία από τις πιο ωραίες περιοχές της χώρας. Στο ευλογημένο Πήλιο που φιλοξενεί φέτος τον ΠΑΟΚ. Εδώ και εμείς από το PAOK24 έτσι ώστε να σας μεταφέρουμε όσα περισσότερα βλέπουμε και συμπεραίνουμε…

Η ιδιαιτερότητα της προετοιμασίας έχει να κάνει κυρίως με το ότι ο κορονοϊός έχει αφήσει το στίγμα του και έτσι επικρατεί ένα άγχος που σαφώς μεγαλώνει από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δύο κρούσματα. Είναι μία δύσκολη κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή και ψυχραιμία.

Μέσα από τις πρώτες εικόνες που είδαμε στο δίωρο πρόγραμμα κρατάμε μερικά πρώτα βασικά στοιχεία:

- Η ομάδα είναι πλέον πολύ πιο νεανική με ότι καλό ή κακό αυτό συνεπάγεται. Νιάτα από τη μία, προοπτική, αλλά φυσικά χρειάζεται και η εμπειρία-προσωπικότητα.

- Η ομάδα όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει με τον σχηματισμό που τελείωσε. Τα τρία στόπερ και η συνολικά καλή αμυντική λειτουργία των πλέι οφ, φαίνεται ότι θα αποτελέσει βάση για τα πρώτα μεγάλα ματς. Λογικό είναι αυτό. Σαφώς χρειάζεται δουλειά στην επιθετική λειτουργία.

- Ο Σβαμπ γνωρίζεται με τους άλλους. Τώρα προσαρμόζεται. Έχει πραγματικά καλό αριστερό πόδι, είναι λίγο βαρύς στις κινήσεις του, αλλά όπως και να έχει πρέπει να βιαστεί γιατί θα έχει σημαντικό ρόλο από την αρχή.

- Ο Βέρνμπλουμ είναι καλά. Μέσα στο γήπεδο καταλαβαίνεις ότι είναι ο μεγάλος. Άγριος, βαρύς, σκληρός, δυναμικός, με πολλές φωνές. Δύσκολα πέφτεις πάνω του… Από εκεί και πέρα όμως ποιος ξέρει πότε και αν θα παίξει…

- Στα φουλ-μπακ του 3-4-2-1 και ο Λημνιός βέβαια, σε θέση που μπορεί να του ταιριάξει πάρα πολύ και να βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό την ομάδα.  

- Ευτυχώς Ζαμπά και Κρέσπο είναι καλά. Προπονούνται κανονικά. Απλά θέλουν χρόνο για να φθάσουν στα γνωστά τους στάνταρ. Ειδικά ο Ζαμπά θέλει πολλή δουλειά για να γίνει αυτός που ξέραμε. 

- Καλό θα ήταν να πάρει περισσότερη ποιότητα από τους μπροστά ο ΠΑΟΚ. Και στον φορ και στους δύο από πίσω και πιο πλάγια. Εκεί πλέον υπάρχει θέμα.  

Είμαστε στις 4/8 και σε τρεις εβδομάδες ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πανέτοιμος. Υγεία να έχουν όλοι, γιατί εδώ που φθάσαμε, πρέπει να ξεκινάμε από τα βασικά, τα απαραίτητα και αυτά που θεωρούνται αυτονόητα.
Το σχόλιο της ημέρας Οι πρώτες εικόνες από τον ΠΑΟΚ της προετοιμασίας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.