Λαγωνίδης: «Όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα!» Οι δηλώσεις του 22χρονου κεντρικού αμυντικού στο INPAOK


Με τη «λευκή» ισοπαλία έφυγε από το γήπεδο της Ευκαρπίας ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον ΠΟΤ Ηρακλή στην πρεμιέρα της Super League 2.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να ξεκινήσει με «τρίποντο» την πορεία του στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δηλώσεις στο INPAOK έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Β, Γιώργος Λαγωνίδης, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα έχει να δώσει παραπάνω στη συνέχεια της σεζόν, ενώ ανέφερε πως το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καλή αρχή να έχουμε! Φέραμε το παιχνίδι έτσι όπως το θέλαμε, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε για την επόμενη αγωνιστική. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν η σημερινή εμφάνιση είναι αντιπροσωπευτική για τα όσα θα δει ο κόσμος στη συνέχεια της σεζόν:

«Πιστεύω ότι έχουμε να δώσουμε παραπάνω!».

Για το αν νιώθει ευθύνη ως ένας από τους μεγαλύτερους της ομάδας:

«Σίγουρα είμαι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Είμαστε μια γροθιά, ο ένας για τον άλλον».

Για το τι βλέψεις έχει από αυτή τη σεζόν:

«Θέλω η ομάδα να τα πάει καλά στην κατηγορία, να είμαστε όπως πρέπει όλη τη σεζόν. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να πρωταγωνιστούμε παντού. Θέλω να φτάσω στην πρώτη ομάδα, είναι το όνειρό μου».

https://inpaok.com/835894/lagonidis-oneiro-mou-na-paixo-stin-proti-omada/

 

Λαγωνίδης: «Όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα!» Οι δηλώσεις του 22χρονου κεντρικού αμυντικού στο INPAOK Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.