Πρωινός Τύπος (3/3):Καιρός πια να φωνάξουμε με όλη τη δύναμή μας. «Φτάνει. Ως εδώ».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ - METROSPORT

Όλοι μας έχουμε καθρέφτη στο σπίτι μας. Ας σταθούμε μπροστά του κι ας κάνουμε μια θαρραλέα, ειλικρινή συζήτηση. Μόνο έτσι θα καταλάβουμε ότι για τις αθώες ψυχές που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, δεν ευθύνονται μόνο ο άπειρος σταθμάρχης, οι εγκληματικά αδιάφορες εταιρείες που εκμεταλλεύονται και κινούν τα τρένα, οι ανεύθυνοι και ανίκανοι πολιτικοί μας και οι αμέτρητες παθογένειες του ελληνικού κράτους, που σαμποτάρουν τον εκσυγχρονισμό των μηχανισμών που θα υπηρετούν και θα προστατεύουν τους πολίτες. Ευθυνόμαστε και εμείς οι πολίτες.

Στη Δημοκρατία ο ίδιος ο λαός ορίζει τη μοίρα του. Μήπως σ’ αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα, εμείς οι Έλληνες είμαστε άξιοι της δικής μας μοίρας; Μήπως απλώς πάλι θα θρηνήσουμε για τα παιδιά που τόσο άδικα χάσαμε και μετά θα το ξεχάσουμε μέχρι την επόμενη τραγωδία; Μήπως στις εκλογές που έρχονται θα αφήσουμε στη λήθη τον θυμό μας και θα γίνουμε πάλι κομματικοί χούλιγκανς, ή ιδεολόγοι της πλάκας, ή στενόμυαλοι δήθεν υποστηρικτές της τσέπης μας ή του κουμπαρά μας; Ελάτε, ας το παραδεχτούμε: Φταίμε όλοι. Διότι έτσι μάθαμε. Να λέμε…«πάμε κι όπου βγει». Καιρός πια να φωνάξουμε με όλη τη δύναμή μας. «Φτάνει. Ως εδώ».

https://www.sdna.gr/monimes-stiles/proinos-typos/1060132_proinos-typos-3/3-yper-toy-podosfairoy-i-apofasi-tis-efesis

 

Πρωινός Τύπος (3/3):Καιρός πια να φωνάξουμε με όλη τη δύναμή μας. «Φτάνει. Ως εδώ». Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 03, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.