Αρωνιάδης για το PAOK TV: «H UEFA δεν αναγνωρίζει αυτές τις πλατφόρμες και τα έσοδα που έχουν» (vid)

Ο πρώην υπεύθυνος των New Media του Δικεφάλου μίλησε σε σχετικό podcast του εξωτερικού για το πρωτοποριακό εγχείρημα των ασπρόμαυρων με τη λειτουργία του PAOK TV και στάθηκε εκτενώς στο FFP και στο πώς αυτό επηρέασε τη στρατηγική του κλαμπ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε: «Μας προσέφεραν πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να τα δεχτεί όχι γιατί δεν πίστευε σε αυτό που έκανε. Το δέχθηκε, το έκανε (σ. σ. την πλατφόρμα του ΠΑΟΚ ως αυτή που προβάλλονταν τα παιχνίδια της ομάδας), αλλά υπήρχαν κάποια θέματα με το Financial Fair Play και νομίζω το ίδιο ισχύει και τώρα. Η UEFA δεν αναγνωρίζει αυτές τις πλατφόρμες και τα έσοδα που προκύπτουν από αυτές, ως εγγυημένα χρήματα.

Έτσι, όταν έπρεπε να παρουσιάσουμε στον φάκελο έναν συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα και να μην προκύψουν κυρώσεις από το FFP, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να αποδεχθούμε τα χρήματα της NOVA και να κρατήσουμε το PAOK TV ως δεύτερη επιλογή για φιλικά και άλλα γεγονότα...».

 https://www.sdna.gr/podosfairo/1059787_aroniadis-gia-paok-tv-h-uefa-den-anagnorizei-aytes-tis-platformes-kai-ta-esoda

 

Αρωνιάδης για το PAOK TV: «H UEFA δεν αναγνωρίζει αυτές τις πλατφόρμες και τα έσοδα που έχουν» (vid) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 02, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.