“ΚΛΕΙΔΩΣΕ”: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια για αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, από το επόμενο καλοκαίρι!

Μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μπότο από την θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπήρξε μια έντονη φημολογία ότι θα έρθει άλλος στην θέση του και ότι σύντομα θα καλυφθεί αυτό το κενό, μόνο που, η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, μάλλον έχει άλλη αντίληψη και σκέψη για την θέση αυτή.

Έχει μάλιστα έτοιμη και την πρόταση στον άνθρωπο επέλεξαν και δεν είναι άλλος από τον Αντρέ Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, που δήλωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να προσδιορίσει σε ποιο ακριβώς τομέα.

Η διοίκηση Ιβάν Σαββίδη όμως, του έχει έτοιμη τη θέση: Αθλητικός διευθυντής από το καλοκαίρι και μετά!

Βασικό «όπλο» σε αυτή τη δυνατή σχέση, είναι η εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές και ειδικά από την οικογένεια Σαββίδη στον Πορτογάλο, που θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας του Δικεφάλου του Βορρά και εάν γινόταν κάποια στιγμή η καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών, θεωρείται βέβαιο ότι ο Βιεϊρίνια, θα ήταν μέσα!

Ο ίδιος ο Πορτογάλος δεν μιλάει για το θέμα, αλλά η καθυστέρηση στη λήψη απόφασης πρόσληψης αθλητικού διευθυντή, η πολύ καλή σχέση του Βιεϊρίνια με τον Γιώργο Σαββίδη και το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, ειδικά με Γιώργο Κωστίκο και Κώστα Μαλιούφα και η πρόθεση του προέδρου να του δώσει θέση στην ομάδα, οδηγούν στο τελικό συμπέρασμα ότι το προσεχές καλοκαίρι, θα κατατεθεί η πρόταση στον Αντρέ και αυτός θα την αποδεχθεί, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή του, όπως λέει χαρακτηριστικά.

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/kleidose-o-antre-bieirinia-gia-athlitikos-dieuthuntis-tou-paok-apo-to-kalokairi/

 

“ΚΛΕΙΔΩΣΕ”: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια για αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, από το επόμενο καλοκαίρι! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.