Επιχείρηση: Σαμάτα! Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει τον Τανζανό για το καυτό δίμηνο.

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ στις 17 Ιουλίου και αμέσως σήκωσε μανίκια προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν συντομότερα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Αλί Σαμάτα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα στο παιχνίδι με την Μπειτάρ στην Τούμπα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ένας ποδοσφαιριστής που δεν συμμετείχε σε προετοιμασία με ομάδα και προπονούνταν μόνος, χρειάζεται χρόνο και αρκετή δουλειά προκειμένου να μπει στην εξίσωση και να συνεισφέρει. Πάνω που άρχισε να ανεβάζει στροφές, με το… καλημέρα προέκυψε και ένα πρόβλημα τραυματισμού, με τον Τανζανό να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Σαμάτα πήρε χρόνο στα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ πρόλαβε να μπει και για 11′ στο παιχνίδι με τον Αστέρα, πριν να γίνει αναγκαστική αλλαγή, επιστρέφοντας στην δράση στο παιχνίδι με τον Όφη, όπου πέρασε στο γήπεδο στο 66ο λεπτό.

Παρόλο που ήταν κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι της χώρας του με την Αλγερία, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, η ομοσπονδία της Τανζανίας του έδωσε άδεια να απουσιάσει από την αναμέτρηση. Ο 29χρονος «φουνταριστός» έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω της παραπάνω εξέλιξης και είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Προφανώς και γι’ αυτόν η διακοπή αυτή ήταν εξόχως σημαντική, με τον Ρουμάνο τεχνικό να εστιάζει στην περίπτωσή του καθώς λόγω των διαδοχικών αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν είχε έως τώρα επαρκή χρόνο να δουλέψει μαζί του. Ο προπονητής του Δικεφάλου πιστεύει στις ικανότητες του Τανζανού επιθετικού και τον προετοιμάζει μεθοδικά προκειμένου να τον έχει έτοιμο στη συνέχεια και το καυτό δίμηνο που ακολουθεί…

https://www.paok24.com/podosfairo/442536/epicheirisi-samata1/



 

Επιχείρηση: Σαμάτα! Ο Λουτσέσκου ετοιμάζει τον Τανζανό για το καυτό δίμηνο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.