ΠΑΟΚ: Ημέρα Τσιφτσή , έρχονται οι ανακοινώσεις! Χάρης Εμμανουηλίδης

Η ημέρα ανήκει στον Αντώνη Τσιφτσή. Ο νεαρός γκολκίπερ που αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ώστε ολοκληρώσει τη μετακόμιση του στον ΠΑΟΚ , αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τους ''ασπρόμαυρους'' στους οποίους σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr αναμένεται να παραμείνει για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) έχει βάλει ήδη  την υπογραφή του στο συμβόλαιο του, έχει κάνει τα καθιερωμένα ''γυρίσματα'' για τις ανάγκες της παρουσίασης και είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Νέα Μεσημβρία , πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο  της προετοιμασίας που θα γίνει στο Χορστ.

Ο 24χρονος γκολκίπερ με καταγωγή από την Πέλλα , μετά από 54 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα των Αρκάδων και 18 clean sheets ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του κάνοντας το βήμα παραπάνω.

Όπως όλα δείχνουν , ο ίδιος θα επιλέξει το αγαπημένο του ''99'' για την πλάτη του, ένα νούμερο το οποίο τον ακολουθεί σε όλη του την επαγγελματική καριέρα με μοναδικό διάλειμμα τα χρόνια που αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Ρακόβ.

https://www.metrosport.gr/paok-imera-tsiftsi-erchontai-oi-anakoinoseis-992967

 

ΠΑΟΚ: Ημέρα Τσιφτσή , έρχονται οι ανακοινώσεις! Χάρης Εμμανουηλίδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.