Υπάρχει στρωμένο έδαφος στην κεντρική Ευρώπη για Τσιγγάρα. Κώστας Πετρωτός

Μία από τις εκκρεμότητες που περιμένουμε να έχει εξέλιξη είναι αυτή του Χάρη Τσιγγάρα. Υπήρχαν συζητήσεις για ανανέωση που φαίνεται πώς πάγωσαν, όπως αναφέρουν γιατί έχει μπει μπροστά το πλάνο μετακίνησής του σε ομάδα της κεντρικής Ευρώπης. 

Ομάδες από Γερμανία και Ολλανδία, που οι Ελληνες έχουν κάνει καλό όνομα ασχολούνται με την περίπτωση του Χαλκδικιώτη μέσου και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Φυσικά, αν τελικά προκύψει η πρόταση, που θα φέρει τον Τσιγγάρα ξανά εκτός Τούμπας, τότε θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια θα είναι η φόρμουλα της μετακίνησης. 

ADVERTISEMENT

Θα γίνει με κανονική μεταγραφή και ο ΠΑΟΚ θα πάρει χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης ή υπάρχει ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του που λήγει του χρόνου το καλοκαίρι, προκειμένου στην συνέχεια να πάει δανεικός;. Το πρώτο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, αλλά καλό είναι να δούμε στην πράξη τι τελικά θα επιλεγεί.

https://www.metrosport.gr/yparchei-stromeno-edafos-stin-kentriki-eyropi-gia-tsiggara-995717

 

Υπάρχει στρωμένο έδαφος στην κεντρική Ευρώπη για Τσιγγάρα. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.