Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει για Κωνσταντέλια Η ώρα της κρίσης για τον νεαρό μεσοεπιθετικό και το μέλλον του

Απο την μέρα που η Σάλτσμπουργκ έκανε επίσημη πρόταση, την οποία απέρριψε ο ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, είναι γνωστό πως οι Αυστριακοί θα επανέλθουν με νέους, πιο βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Κάτι το οποίο διαβάσατε και χθές στο PAOK24, με το ρεπορτάζ για το πως η Σάλτσμπουργκ ανέβηκε στα πάγια χρήματα που προσφέρει στον Δικέφαλο του Βορρά για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Πράγματι οι Αυστριακοί επέστρεψαν και στα χέρια του ΠΑΟΚ υπάρχει νέα πρόταση. Από τα 13,5 + 3,5 (σε μπόνους) εκατομμύρια και το ποσοστό μεταπώλησης στο 15%, νούμερα που απέρριψε ο ΠΑΟΚ, φτάσαμε στα 17,5 εκατομμύρια πάγια + 17,5% ποσοστό μεταπώλησης.

Ηρθε δηλαδή η ώρα ο ΠΑΟΚ να αποφασίσει ποια θα είναι οι απάντηση του στη Σάλτσμπουργκ. Από την πλευρά του παίκτη υπάρχει -δεδομένα- η επιθυμία για να πάει στην ομάδα, επομένως ήρθε η στιγμή της κρίσης στον Δικέφαλο. Όλα είναι στο χέρι του Ιβάν Σαββίδη, που φυσικά είναι σε συνεννόηση με τον προπονητή που  έχει τον τελευταίο λόγο.

https://www.paok24.com/metagrafes/497784/o-paok-apofasizei-gia-konstantelia/

 

Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει για Κωνσταντέλια Η ώρα της κρίσης για τον νεαρό μεσοεπιθετικό και το μέλλον του Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.