«Αυτά εννοούσε ο Λουτσέσκου για τον Κωνσταντέλια» - Η σύγκριση Μειτέ με... Μίσιτς και Καμαρά

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ και για τον Κωνσταντέλια, ο επί σειρά ετών αμυντικός της ομάδας, ο Τάσος Τασιόπουλος.

Μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του προπονητή του Δικεφάλου για την ομάδα και τον Κωνσταντέλια.

ADVERTISEMENT

Ο Τάσος Τασιόπουλος είπε: «Είναι μια δήλωση ενός ανθρώπου που ξέρει το ποδόσφαιρο. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα τεράστιο ταλέντο που αγαπά το ποδόσφαιρο. Ο Λουτσέσκου εννοεί πως προφανώς θα είναι ο ηγέτης της ομάδας, πιο ώριμος από ποτέ. Το ιδεατό είναι να απολαμβάνει ο νεαρός το ποδόσφαιρο και παράλληλα να παίρνει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Υπάρχουν στιγμές που αυτό δεν μπορεί να συνδυαστεί.

Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια, ίσως και για λόγους τακτικής, όπου τότε θα μιλήσει η καρδιά του Πρωταθλητή. Το βασικό είναι να συνδυαστεί το καλό θέαμα και το αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να πας για Πρωτάθλημα, κάνεις ταμείο. Πολλές φορές χρειάζεται ο σκοπός, ακόμη και η νίκη με σκορ 1-0 είναι απαραίτητη.

Όσο για το γκάλοπ που βάλατε για τον Μειτέ και τον Μίσιτς, στο ερώτημα αυτό, θα πω ότι είναι πολύ κοντά αυτοί οι δύο παίκτες. Ο Μειτέ με είχε εντυπωσιάσει σε ορισμένα παιχνίδια. 

Ήταν κυριαρχικός στα περισσότερα ματς. Ψηφίζω... λίγο παραπάνω τον Μειτέ. Είναι σημαντικός παίκτης, αλλά μπορεί να βρει λύσεις ο ΠΑΟΚ.

Όμως πρέπει να αναφέρουμε πως είναι περισσότερο ομάδα ο Δικέφαλος. Δεν στηρίζεται δηλαδή σε έναν παίκτη.

Σε σύγκριση με τον Καμαρά, ο Μειτέ είναι ένα κλικ πιο πάνω. Και οι δύο πάντως είναι σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι σημαντικό».

https://www.metrosport.gr/33-1718879591-31sev1s14o-991468

 

«Αυτά εννοούσε ο Λουτσέσκου για τον Κωνσταντέλια» - Η σύγκριση Μειτέ με... Μίσιτς και Καμαρά Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.