ΠΑΟΚ: Σενάρια περί συμφωνίας με Αλ Χολούντ για Σαμάτα! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Σε συμφωνία με την Αλ Χολούντ της Σαουδικής Αραβίας φέρνουν τον ΠΑΟΚ δημοσιεύματα από Αφρική και Αραβία για την παραχώρηση του Αλί Σαμάτα!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου και με συνεχεια τα ξημερώματα της Κυριακής, αναφορές σε σελίδες που ασχολούνται με το αφρικανικό ποδόσφαιρο και σε ιστοσελίδες που εδρεύουν στην Σαουδική Αραβία όχι απλά αναφέρουν ενδιαφέρον της Αλ Χολούντ για τον Τανζανο φορ αλλά το προχωράνε κάνοντας λόγο μια συμφωνία των Αράβων με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του!

Η Αλ Χολούντ είναι ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας και πέρσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αναζητά επιθετικό να ενισχύσει το ρόστερ της και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα έχει προσεγγίσει και έχει βρει ήδη χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ για να πάρει τον 31χρονο επιθετικό.

Δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για αυτή την μεταγραφική… έκπληξη, μιας που ήρθε από το πουθενά όλο αυτό για τον Σαμάτα αλλά φαίνεται να είναι μια δουλειά «τελειωμένη» αφού συμφωνούν τόσο στην πατρίδα του φορ του ΠΑΟΚ όσο και στην έδρα της Αλ Χολούντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαμάτα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, άρα αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που άρχισε η σεζόν έχει μπει στο τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του με τον Δικέφαλο.

Αν όντως επαληθευτεί μια τέτοια είδηση περί αποχώρησης του Αλί Σαμάτα αυτό σημαίνει πως θα τρέξει πιο γρήγορα η απόκτηση φορ για τους πρωταθλητές, αφού σε περίπτωση αποχώρησης του Αφρικανού φορ ο ΠΑΟΚ θα μείνει μόνο με τον Μπράντον Τόμας.

https://www.sfina.gr/paok-senaria-peri-sumfonias-me-al-xolount-gia-samata/

 

ΠΑΟΚ: Σενάρια περί συμφωνίας με Αλ Χολούντ για Σαμάτα! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.