Deal για Σουαλιχό, αναμονή για Μαντί

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Μπορεί το όνομά της να «έπαιξε» αρκετά χθες εντός Ελλάδας, λόγω της ανάληψης της θέσης της διευθύνουσας συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτης, ωστόσο, η Μαρία Γκονσταρόβα, περί ούσα ο λόγος, βρισκόταν στην Λισαβόνα. Ο λόγος; Οι τελικές επαφές με την Μπενφίκα (πιθανόν και τον πρόεδρό της, Ρουί Κόστα), για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του Σουαλιχό Μεϊτέ.

Οι δύο πλευρές είχαν βρει σημείο επαφής στα δύο εκατομμύρια ευρώ (κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτό θα δινόταν με την μορφή του 1,5 εκατ. ευρώ ως πάγιο ποσό και άλλο μισό εκατομμύριο ως μπόνους) και απέμενε να γίνει και τυπικά το deal που θα φέρει και τις τελικές συζητήσεις με τον θηριώδη μέσο για το δικό του συμβόλαιο. 

Ο ΠΑΟΚ του δίνει 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, πιθανόν για τρία χρόνια, και ο ίδιος ζητούσε 1,5 εκατ. αλλά υπάρχει βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί συμφωνία.

Πρέσινγκ, μέσω διορίας για Καμαρά

Στην άλλη καυτή υπόθεση, ο Μαντί Καμαρά επιμένει προς το παρόν στο να ψάξει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, την ώρα που ο ΠΑΟΚ του έχει καταθέσει τη δική του για τριετές, με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως (και ένα μεγάλο μέρος του να δίνεται ως πριμ υπογραφής). 

Ο ΠΑΟΚ έχει διαμηνύσει στον παίκτη που βρίσκεται στην πατρίδα του τη Γουινέα ότι δεν θα περιμένει πολύ και μέσω αυτής της διορίας του βάζει πίεση, εκτιμώντας ότι δεν μπορεί να βρει την πρόταση που θέλει και άρα θα στραφεί ξανά στον ΠΑΟΚ που του δίνει και συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας.

https://www.metrosport.gr/deal-gia-soyalicho-anamoni-gia-manti-983394

 

Deal για Σουαλιχό, αναμονή για Μαντί Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.