Πρωινός Τύπος (10/8):Το καλοκαίρι θα πήγαινε υπέροχα, αν είχε αποκτηθεί ακόμη ένα χαφ. Τώρα κακά τα ψέματα, οι ισορροπίες μέχρι το τέλος του δρόμου είναι λεπτές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ - FORZA 

Ο Ιβάν Σαββιδης έχει επενδύσει μεγάλα ποσά το τρέχον καλοκαίρι. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανεις. Οι αγορές Τσάλοφ - Τισουντάλι, το συμβόλαιο με το πριν υπογραφής του Καμαρά, κόστισαν ένα πολύ μεγάλο ποσό. Και παράλληλα, δεν εισέπραξε τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ του Κωνσταντελια. Το καλοκαίρι θα πήγαινε υπέροχα, αν είχε αποκτηθεί ακόμη ένα χαφ. Τώρα κακά τα ψέματα, οι ισορροπίες μέχρι το τέλος του δρόμου είναι λεπτές. Και η πρώτη στάση αφορά την άμεση επιτυχία της εισόδου στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Όμως εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Γιατί ο Ραζβαν ζητά αυτούς που ξέρει και απορρίπτει αυτούς που δεν ξέρει και παράλληλα ο χαφ που ήρθε νωρίς δεν παίζει βασικός. Ο ΠΑΟΚ και πέρσι έτσι το πήγε. Του βγήκε, και στο τέλος όλα καλά. Αν του βγει και φέτος, θα είναι μια κακή ανάμνηση η αναζήτηση ενός χαφ, η επιμονή στον Μεϊτέ και η κούραση της ανακύκλωσης ονομάτων τύπου Μίσιτς και Μάριν. Αν δεν του βγει όμως, θα είναι στάμπα.

https://www.sdna.gr/monimes-stiles/proinos-typos/1224547_proinos-typos-10/8-prasinos-programmatismos-gia-klamata-me


 

Πρωινός Τύπος (10/8):Το καλοκαίρι θα πήγαινε υπέροχα, αν είχε αποκτηθεί ακόμη ένα χαφ. Τώρα κακά τα ψέματα, οι ισορροπίες μέχρι το τέλος του δρόμου είναι λεπτές. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.