Και η Χιρόνα για Κωνσταντέλια - «Δεν πωλείται», η απάντηση του ΠΑΟΚ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και από την Χιρόνα αλλά η στάση του ΠΑΟΚ παραμένει σταθερή, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα πως «δεν πωλείται».

Τον περασμένο Ιούνιο η Σάλτσμπουργκ έκανε «μπάσιμο» για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, προσφέροντας 17.5 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο, μετά την επαφή που είχε ο 21χρονος άσος με τον Ιβάν Σαββίδη, η πρόταση απορρίφθηκε. Οι δυο πλευρές ήθελαν δεδομένα να συνεχίσουν μαζί, όπως και έγινε…

Πέρα από την Σάλτσμπουργκ όμως, υπήρχε ενδιαφέρον κατά καιρούς και από άλλες ομάδες. Αξιοσημείωτη η περίπτωση της Χιρόνα που έστειλε μηνύματα ενδιαφέροντος στον ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Από τους Ισπανούς υπήρχε η διάθεση να κινηθούν σε μία πρόταση κοντά στα 10 εκατ. ευρώ συν 2 σε μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης.

Από τη στιγμή όμως που οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν εκείνη της Σάλτσμπουργκ, ήταν εύκολο να αρνηθούν τις άλλες, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις τους πως «δεν πωλείται».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1224554_kai-i-hirona-gia-konstantelia-den-poleitai-i-apantisi-toy-paok

 

Και η Χιρόνα για Κωνσταντέλια - «Δεν πωλείται», η απάντηση του ΠΑΟΚ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και από την Χιρόνα αλλά η στάση του ΠΑΟΚ παραμένει σταθερή, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα πως «δεν πωλείται». Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.