ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ για Γκουστάβο Πουέρτα. Ποια είναι η αλήθεια για τον 21χρονο μέσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν


 Ο ΠΑΟΚ έχει ενδιαφερθεί για τον Κολομβιανό κεντρικό μέσο των πρωταθλητών Γερμανίας, Γκουστάβο Πουέρτα, για δανεισμό με ελεγχόμενη οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, στην προσπάθεια του να φέρει νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά, ο παίκτης ζήτησε τέσσερις φορές το συμβόλαιο που έχει στη Λεβερκούζεν, ενώ η ομάδα του, ήθελε ρήτρα στα 6 εκατομμύρια ευρώ, νούμερα μακριά από αυτά που θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ. Η ρήτρα ήταν υπό διαπραγμάτευση αλλά αυτό που έκανε ο παίκτης ενόχλησε την πλευρά του Δικεφάλου.

Το θέμα δεν προχώρησε αρχικά, αλλά στη συνέχεια η πλευρά του παίκτη λογικεύτηκε. Ο ΠΑΟΚ όμως εκείνη τη στιγμή είχε άλλες προτεραιότητες και δεν προχώρησε την διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς, μήπως και φέρει την περίπτωση σε πιο ελεγχόμενη κατάσταση. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως σήμερα το θέμα του Πουέρτα είναι «παγωμένο».

Πρόκειται για διεθνή κεντρικό μέσο την U21 της Κολομβίας, ενώ στην περσινή πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν, κατέγραψε συνολικά 10 συμμετοχές. Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει, είναι στη γενικότερη λογική ανεύρεσης παιδιών με προοπτική, κάτι που έκανε με τον Σορετίρε, όμως ο Κολομβιανός σε πρώτη φάση έχασε την ευκαιρία να πάει κάπου που θα έχει σίγουρα πιο σημαντικό ρόλο.

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού βέβαια, θα πρέπει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντιστροφή κλίματος.

Ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, που έγραψε για το θέμα, αναφέρει ότι πέρα από τον ΠΑΟΚ και η Μπλάκμπερν, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ για Γκουστάβο Πουέρτα. Ποια είναι η αλήθεια για τον 21χρονο μέσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.