ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο η περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Δεν ειναι μόνο ο Βάνια Ντρκούσιτς που παίζει για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας, αλλά στον Δικέφαλο βλέπουν πολύ ζεστά την απόκτηση του Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγ!

Δεδομένη θα είναι η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας, ίσως και με δυο παίκτες, με τους πρωταθλητές να βρίσκονται σε συζητήσεις με την γαλλική ομάδα για τις υπηρεσίες του 30χρονου Γάλλου αμυντικού που δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στην Μασσαλία αι προπονείται με την δεύτερη ομάδα μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Πράγμα που δεν φαντάζει δύσκολο για τον Ζιγκό καθώς επίδοξοι μνηστήρες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, με τον Τύπο της Γαλλίας να σημειώνει χαρακτηριστικά πως: «κατακλύζεται από προτάσεις».

Μεταξύ άλλων τονίζουν πως: «Ο Γάλλος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή, Ρομπέρτο ​​Ντε Τζέρμπι και θα πρέπει να βρει νέο προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η εφημερίδα της Μασσαλίας La Provence ανέφερε ότι η Τραμπζονσπόρ τον έχει βάλει στο στόχαστρό της και έστειλε μια αρχική προσφορά 3.500.000 ευρώ με επιπλέον μπόνους 1.500.000 ευρώ στην Μαρσέιγ. Οι δύο ομάδες -μάλιστα- φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Ζιγκό, αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Την περασμένη εβδομάδα, η Equipe αποκάλυψε ότι ο Ζιγκό είναι υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γάλλο αμυντικό Λένι Γιορό που εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ υπάρχει κι άλλη ομάδα στα χνάρια του».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η περίπτωση Ζιγκό είναι εξαιρετική μεν, αλλά πολύ δύσκολη δε και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς από πλευράς ΠΑΟΚ καθώς δεδομένα θα μπουν στον χορό πολλές ομάδες…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βέλγου δημοσιογράφου Σάσα Ταβολιέρι, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ζιγκό και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το περιβάλλον του παίκτη και την Μαρσέιγ. Δεν έχει κάνει ακόμη συγκεκριμένη πρόταση για τον παίκτη της Μαρσέιγ, αλλά έχει γίνει η πρώτη προσέγγιση και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δικεφάλου και της γαλλικής ομάδας.

https://www.sfina.gr/paok-sto-proskinio-i-periptosi-tou-samouel-zigko/

 

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο η περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.