4αρα ο ΠΑΟΚ στο Βόλο – Τρίποντο και πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Λουτσέσκου. 4αρα ο ΠΑΟΚ στον Βόλο - Ντεμπούτο για Κόλεϊ - Μπακαγιόκο, σκόραρε ο Τσάλοφ

Σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε με τον Βόλο να αγγίζει το γκολ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 1-4 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

O Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές στην αρχική 11αδα ενώ έδωσε την ευκαιρία στον Ομάρ Κόλεϊ να κάνει το ντεμπούτο του στα ασπρόμαυρα και μάλιστα ως βασικός.

Στα του αγώνα, ο γηπεδούχος  Βόλος  ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έφτασε κοντά στο 1-0 καθώς μόλις στο 1ο λεπτό από σέντρα του Φεράρι και καρφωτή κεφαλιά του Κόντε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είπε «όχι» ενώ στη συνέχεια απέκρουσε πέναλτι (που εκτέλεσε ο Άλτμαν και το οποίο καταλόγισε ο Τσαγκαράκης στον Μαντί Καμαρά).

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Βόλος από τα 11 βήματα, το έκανε ο ΠΑΟΚ στο 25΄ με τον Σβαμπ να εκμεταλλεύεται πλήρως το πέναλτι που κέρδισε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έπειτα από γύρισμα του Μπάμπα Ράχμαν.

Τα πράγματα όμως για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν δέκα λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Φεράρι παρότι είχε κίτρινη κάρτα τράβηξε τον Τισουντάλι στην αντεπίθεση και αποβλήθηκε.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, κάνοντας δύο τα τέρματα του στο 54΄ έπειτα από μια ωραία συνεργασία για τους παίκτες του δικέφαλου με τη μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα έπειτα από σουτ του Καμαρά, με την μπάλα να κοντράρει στον Μουργκ.

Τρία λεπτά αργότερα και έπειτα από μια απροσεξία των ασπρόμαυρων σε μια στημένη φάση, ο Βόλος μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Μεντιέτα.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως, ο ΠΑΟΚ έκοψε κάθε συζήτηση και βλέψη των γηπεδούχων καθώς στο 60΄έπειτα από ένα σοβαρό λάθος του Γκλάβτσιτς, ο οποίος πάσαρε στον Τισουντάλι, ο Μαροκινός προχώρησε με την μπάλα, έδωσε τη σωστή στιγμή στον Τάισον, ο οποίος σκόραρε ιδανικά για να δώσει και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους.

Το καρέ των τερμάτων για τον ΠΑΟΚ ήρθε όταν μετά από λάθος του Κόβακς το βολέ του οποίου βρήκε πάνω στον Τσάλοφ, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-4!

Παρθενικό γκολ για τον Ρώσο υπογράφοντας το τελικό σκορ στο Πανθεσσαλικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4

Γκολ: 25΄ Σβαμπ, 54΄Μουργκ, 57΄ Μεντιέτα, 60΄Τάισον, 89΄Τσάλοφ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (66΄ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (66΄Μπακαγιόκο), Μουργκ (Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (79΄Σορετίρε), Τισουντάλι (66΄ Τσάλοφ)

Βόλος (Γκόμεζ): Κόβακς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερνάρντου, Γκλάβτσιτς (72΄Κόμπα), Ασένχουν (40΄Σμέουλερ), Μεντιέτα, Άλτμαν (61΄Βιγιαφάνες), Κόντε (61΄ Κόζτα).

https://www.sportime.gr/podosfairo/4ara-o-paok-ston-volo-triponto-ke-pistiki-emfanisi-apo-tin-omada-tou-loutseskou/

 

4αρα ο ΠΑΟΚ στο Βόλο – Τρίποντο και πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Λουτσέσκου. 4αρα ο ΠΑΟΚ στον Βόλο - Ντεμπούτο για Κόλεϊ - Μπακαγιόκο, σκόραρε ο Τσάλοφ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.