Ξεπέρασε το μπλόκο Τσαγκαράκη! Πήρε το διπλό, διατήρησε την πρωτιά και τώρα… Γαλατά για τον ΠΑΟΚ!

Ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το διπλό στο Πανθεσσαλικό, για να πάει με την καλύτερη δυνατή κατάσταση στο μεγάλο παιχνίδι με την Γαλατασαράι στην Τουρκία και τα κατάφερε! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 τον Βόλο και παρέμεινε στην κορυφή, περιμένοντας και τα άλλα αποτελέσματα.

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, ξεκίνησε με τον Βόλο να απειλεί με τον Κόντε, σε μία φάση όπου ο Κοτάρσκι είχε καλή αντίδραση, ωστόσο, Τσαγκαράκης και VAR φρόντισαν να προκαλέσουν ένα μικρό… χαμό, με το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους, για υποτιθέμενη παράβαση του Καμαρά στην περιοχή την οποία δεν κατάλαβε και δεν είδε ποτέ κανείς!

Ο Κοτάρσκι είπε “όχι” στον Άλτμαν και κράτησε το μηδέν, ωστόσο, το ερωτηματικό για το τι δόθηκε ακριβώς στη φάση του πέναλτι παραμένει, με τον ΠΑΟΚ να βγάζει -πάντως- αντίδραση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί με Μουργκ και Τισουντάλι, για να βρει αυτός το γκολ από την άσπρη βούλα στο 23′, όταν ο Φεράρι ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ στην περιοχή και ο Σβαμπ ήταν εύστοχος, για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με Μεντιέτα και Ασεχνούν και στο 35′ έμειναν με δέκα παίκτες, με τον Φεράρι να σταματάει αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, κάνοντας φάουλ στον Σάστρε, για να αντικρίσει δεύτερη κάρτα. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία σημαντική ευκαιρία του Τισουντάλι, που δε βρήκε στόχο και το δεύτερο, ξεκίνησε με δοκάρι για τον ΠΑΟΚ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ, με τους “ασπρόμαυρους” να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους στο 54′. Ο Καμαρά έκανε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μουργκ και άλλαξε πορεία και έτσι κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο, η “απάντηση” δεν άργησε να έρθει από τον Βόλο. Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μεντιέτα, με τον Κοτάρσκι να φωνάζει “παρών” και αμέσως μετά την εκτέλεση, μείωσαν σε 2-1, με τον ίδιο παίκτη, που όντας αμαρκάριστος στην περιοχή πήρε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητά τους και στο 60′ ήρθε το 3-1, μετά από ωραία συνεργασία Τισουντάλι και Τάισον, με τον Μαροκινό να κλέβει και να ανοίγει στα αριστερά στον Βραζιλιάνο, που πλάσαρε ιδανικά, με τον Λουτσέσκου να κάνει μαζεμένες αλλαγές και τον ΠΑΟΚ να απειλεί λίγο μετά με τον Κωνσταντέλια, που μπήκε αντί του Μουργκ. Το… κερασάκι ήρθε στο τέλος για τον “Δικέφαλο”, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, όταν ο Κόβατς έκανε το βολέ και πέτυχε τον Τσάλοφ, για να καταλήξει η μπάλα στο βάθος της εστίας του και να γίνει το 4-1, με τον Ρώσο επιθετικό να ανοίγει έτσι λογαριασμό στα ασπρόμαυρα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 13 βαθμούς και είναι μόνος πρώτος αυτή τη στιγμή, περιμένοντας τα αποτελέσματα -σε πρώτη φάση- του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, για να στρέψει από αύριο κιόλας την προσοχή του στο μεγάλο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στην πρεμιέρα της Phase League του Europa League (25/9 22:00), ενώ την επόμενη αγωνιστική, θα υποδεχθεί τον Άρη σε ένα ακόμη ντέρμπι στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ενδεκάδα με Κόλεϊ-Τισουντάλι

Όπως αναμενόταν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε σήμερα αλλαγές, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ξεκινάει στο τέρμα τον Κοτάρσκι και στην άμυνα τους ΣάστρεΚόλεϊΚεντζιόρα και Μπάμπα.

Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Σβαμπ με τον Καμαρά και μεσοεπιθετικά, οι ΤάισονΜουργκΝτεσπόντοφ και Τισουντάλι.

Ψυχρολουσία και ερωτηματικά!

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ξεκίνησε με μία πολύ περίεργη απόφαση του Τσαγκαράκη, με τον Βόλο να απειλεί με το… καλημέρα, όταν ο Κόντε έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φεράρι και ο Κοτάρσκι έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ανακαλύφθηκε πέναλτι του Καμαρά, που στην πραγματικότητα ήταν επιθετικό φάουλ και δεν έγινε ποτέ, με τον Άλτμαν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να του λέει “όχι”.

Στο 8′ ο ΠΑΟΚ “απάντησε”, με τον Μουργκ να απειλεί αλλά να είναι άστοχος και δύο λεπτά μετά, ο Καμαρά έβγαλε σε τετ α τετ τον Τισουντάλι, όμως ο Μαροκινός πλάσαρε από πλάγια θέση πάνω στον Κόβατς. Οι “ασπρόμαυροι” έβγαλαν αντίδραση άμεσα, μετά το δυναμικό ξεκίνημα του Βόλου και ήταν αυτοί που είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν είχαν την ουσία, μέχρι να φτάσουμε στο 23ο λεπτό, όταν ο Τάισον έπαιξε με τον Μπάμπα και αυτός πάσαρε στον Ντεσπόντοφ, με τον Φεράρι να τον ανατρέπει στην περιοχή και τον Τσαγκαράκη να δίνει την παράβαση και μαζί και την κάρτα στον παίκτη του Βόλου. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος, με τον Αυστριακό να ανοίγει το σκορ στο Πανθεσσαλικό και να δίνει τη λύση σε ένα κρίσιμο σημείο.

Σοβαρεύτηκε και βρήκε τις απαντήσεις

Ο Βόλος προσπάθησε να απειλήσει στο 28′, όταν ο Μεντιέτα έκανε μία κεφαλιά και ο Κοτάρσκι είχε εύκολο έργο, ενώ αμέσως μετά, ο Ασεχνούν ξεμαρκαρίστηκε έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και σούταρε, για να στείλει την μπάλα άουτ. Στο 35′, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, με τον Φεράρι να σταματάει αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, κάνοντας φάουλ στον Σάστρε, για να αντικρίσει δεύτερη κάρτα και να περάσει εκτός ματς και στο 43′, ο Καμαρά δοκίμασε ένα σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία ευκαιρία του Τισουντάλι, που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κόβατς και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, αλλά με μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο 49ο λεπτό ο Μουργκ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα δεξιά, λίγο έξω από την περιοχή και είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ωστόσο, στο 54′ ήρθε το 2-0 για τον “Δικέφαλο”. Ο Καμαρά έκανε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μουργκ και άλλαξε πορεία και κάπως έτσι κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο, στο 56′ ο Βόλος έδειξε πως ήταν ακόμη ζωντανός, για να φωνάξει ξανά “παρών” ο Κοτάρσκι, όταν ο Μεντιέτα σούταρε και ο Κροάτης έβγαλε σε κόρνερ.

Η αντίδραση των “ασπρόμαυρων” εκεί δεν ήταν σωστή, με τον Γκλάβτσιτς να εκτελεί το κόρνερ και τον Μεντιέτα να είναι μόνος στην περιοχή, για να πάρει την κεφαλιά και να μειώσει σε 2-1, αλλά στο 60′ ο ΠΑΟΚ βρήκε ένα ακόμη γκολ. Τισουντάλι και Τάισον συνεργάστηκαν άψογα, με τον Μαροκινό να κλέβει και να ανοίγει στα αριστερά στον Βραζιλιάνο, που πλάσαρε ιδανικά για το 3-1 και λίγο μετά, ο Λουτσέσκου έκανε τετραπλή αλλαγή, για να βάλει στο ματς τους Τσάλοφ, Όττο, Κωνσταντέλια και Μπακαγιόκο, με τον τελευταίο να κάνει το ντεμπούτο του στα ασπρόμαυρα, όπως και ο Κόλεϊ, που πήρε σήμερα φανέλα βασικού.

Στο 74ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά με τον Κωνσταντέλια να προσπαθεί να “τσιμπήσει” την μπάλα πάνω από τον Κόβατς, αλλά αυτός είχε απάντηση και στη συνέχεια, ο Λουτσέσκου έβαλε στο ματς και τον Σορετίρε, με τον ΠΑΟΚ να βάζει το… κερασάκι με τον Τσάλοφ στο φινάλε με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, για να κερδίσει με 4-1 τον Βόλο και να προχωρήσει με την καλύτερη ψυχολογία με φόντο τη Γαλατασαράι.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κόλεϊ, Κεντζιόρα, Μπάμπα (Όττο), Καμαρά, Σβαμπ (Μπακαγιόκο), Τάισον (Σορετίρε), Μουργκ (Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ και Τισουντάλι (Τσάλοφ)

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (Βιγιαφάνιες) και Κόντε (Κόστα).

https://www.paok24.com/podosfairo/514548/xeperase-to-mploko-tsagkaraki/

 

Ξεπέρασε το μπλόκο Τσαγκαράκη! Πήρε το διπλό, διατήρησε την πρωτιά και τώρα… Γαλατά για τον ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.