Γεμάτο καλοκαίρι με πολλά «μαθήματα». Ο απολογισμός του ΠΑΟΚ μετά τον πρώτο κύκλο αγώνων

Όπως το περσινό, έτσι και το φετινό καλοκαίρι του ΠΑΟΚ ήταν γεμάτο με αρκετούς και κρίσιμους αγώνες. Μπορεί να χάθηκε το «όνειρο» του UEFA Champions League, ωστόσο η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου εξασφάλισε τη θέση της στο League Phase του Europa League.

Το καλοκαίρι του Δικεφάλου ήταν πλούσιο, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξεκινούν προπονήσεις στα τέλη Ιουνίου. Ένα μήνα μετά κι έχοντας δώσει φιλικές αναμετρήσεις στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το πρώτο «εμπόδιο» του καλοκαιριού στέφθηκε με επιτυχία, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να προκρίνονται με συνολικό σκορ 4-2.

Ο επόμενος αντίπαλος για τον τρίτο προκριματικό ήταν σαφώς πιο δύσκολος, με τον ΠΑΟΚ να «λυγίζει» στην παράταση της ρεβάνς κόντρα στη Μάλμε. To πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 2-2 στο Elada Stadion, ωστόσο στον επαναληπτικό αγώνα ο Δικέφαλος δέχθηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση, όπου δεν τα κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου.

Ο αποκλεισμός από τη σουηδική ομάδα έφερε τους «ασπρόμαυρους» στα Play off του Europa League. Η Σάμροκ Ρόβερς αποτέλεσε το τελευταίο «εμπόδιο» πριν το League Phase της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση, κερδίζοντας τόσο στην Τούμπα, όσο και στο Στάδιο Ταλάγκτ και με συνολικό σκορ 6-0 εξασφάλισε το εισιτήριο για το group stage.

Παράλληλα, ξεκίνησαν και οι υποχρεώσεις για τη Super League, εκεί όπου θριάμβευσε την περσινή αγωνιστική χρονιά ο Δικέφαλος. Μετά από τις τρεις πρώτες «στροφές» του ελληνικού πρωταθλήματος, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας εννιά βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις.

Μπορεί τώρα να ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν δώσει ήδη εννιά επίσημα παιχνίδια, όντες αήττητοι! Μετρούν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες (εκ των οποίων η μία αφορά την ήττα στην παράταση από τη Μάλμε).

Αναμφίβολα, το καλοκαίρι του ΠΑΟΚ ήταν απαιτητικό, δίνοντας από νωρίς στη σεζόν κρίσιμες αναμετρήσεις, οι οποίες του εξασφάλισαν αρχικά την ευρωπαϊκή του συμμετοχή, ενώ και η εκκίνησή του στη Super League ήταν εξαιρετική. Η σεζόν 2024-2025 θα είναι γεμάτη και αρκετά απαιτητική, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν πολύτιμα «μαθήματα» από το δύσκολο καλοκαίρι, που πέρασε.

https://inpaok.com/833840/gemato-kalokairi-me-polla-mathimata/

 

Γεμάτο καλοκαίρι με πολλά «μαθήματα». Ο απολογισμός του ΠΑΟΚ μετά τον πρώτο κύκλο αγώνων Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.