Αντίστροφη μέτρηση για την ευρωπαϊκή λίστα. Τελειώνει ο χρόνος για τον Δικέφαλο

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Super League, ωστόσο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν… δουλειά.

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό «παράθυρο» ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, με τον Δικέφαλο να ψάχνει ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή. Τρεις αποχωρήσεις μέτρησαν οι «ασπρόμαυροι» στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και Ιβάν Νάσμπεργκ.

Την ίδια στιγμή η μοναδική προσθήκη συγκριτικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο είναι αυτή του Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος ενσωματώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην ομάδα. Μία επιπλέον λύση για την εν λόγω θέση είναι αποτελεί και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως δεξί στόπερ στο παρελθόν.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν φρόντισε να ενισχυθεί εγκαίρως στις θέσεις που «πονά». Ο λόγος αφορά την λίστα της UEFA με φόντο το League Phase του Europa League, καθώς οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να δηλώσουν τους ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι θα αγωνιστούν στις οκτώ αναμετρήσεις του νέου group stage της διοργάνωσης.

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα, στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι παίκτες που θα ανακοινωθούν μετά τις 5 Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούν να δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα και εκ των πραγμάτων δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, όταν ολοκληρώνεται η League Phase.

Η προθεσμία λήγει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (4/9), με τον Δικέφαλο να έχει την τελευταία του ευκαιρία να ενισχυθεί, πριν δηλώσει την ευρωλίστα του. Μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζει, όπως διαβάσατε στο INPAOK, είναι αυτή του Ματέους Βιετέσκα, ο οποίος παραμένει ψηλά στη μεταγραφική του ατζέντα.

https://inpaok.com/833837/antistrofi-metrisi-gia-tin-evropaiki-lista/

 

Αντίστροφη μέτρηση για την ευρωπαϊκή λίστα. Τελειώνει ο χρόνος για τον Δικέφαλο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.