Ο Λανουά να αναλύσει ΟΛΕΣ τις φάσεις από το Περιστέρι! Οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον ανεκδιήγητο Ζαμπαλά

Η ακατανόητη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπαλά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχει φέρει έντονο εκνευρισμό στον οργανισμό του Δικεφάλου.

Ο ρέφερι από την Ήπειρο πήγε να τινάξει το ματς στον αέρα και ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά στο καθιερωμένο -πλέον- video που επεξηγεί τις φάσεις της αγωνιστικής οφείλει να αναλύσει ΟΛΕΣ τις φάσεις από το Περιστέρι.

Ο Γάλλος αριδιαιτητής θα πρέπει να εξηγήσει τις ακατανόητες αποφάσεις του Ζαμπαλά, που έκοψε με ανύπαρκτα φάουλ αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ, ακύρωσε κανονικό γκολ του Δικεφάλου και έδωσε πέναλτι στον Ατρόμητο, ενώ είχε προηγηθεί φάουλ στον Μουργκ!

https://inpaok.com/833597/o-lanoua-na-analysei-oles-tis-faseis-apo-to-peristeri/

 

Τα… άκουσε ο Ζαμπαλάς: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»

Έξαλλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τον ρέφερι από την Ήπειρο

Σε έντονο ύφος έξέφρασαν τα παράπονά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, Σπύρο Ζαμπαλά.

Χαρακτηριστικά είναι όσα του είπε μετά την λήξη ο Κυριάκος Κυριάκος: «Θα ντραπείς μ’αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο».

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, περιμένουν την ανάλυση των φάσεων για να ακούσουν για την ακύρωση του 2ου γκολ του Ζίφκοβιτς και για την διακοπή τριών αντεπιθέσεων με ανάποδα φάουλ, χωρίς να περιμένει την εξέλιξή τους και την εξέταση κατόπιν από VAR…

https://inpaok.com/833587/ta-akouse-o-zabalas-tha-eprepe-na-ntrepesai/

Ο Λανουά να αναλύσει ΟΛΕΣ τις φάσεις από το Περιστέρι! Οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον ανεκδιήγητο Ζαμπαλά Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 01, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.